Siemon Swimberghe zwom vrijdag 10 kilometer in het zwembad van De Valkaart.
Volledig scherm
Siemon Swimberghe zwom vrijdag 10 kilometer in het zwembad van De Valkaart. © Benny Proot

Siemon (33) werkt extreme triatlon voor overleden schoonbroer Sander (35) met succes af

Oostkamp/AssebroekSiemon Swimberghe (33) uit Assebroek heeft z’n opdracht volbracht. De dertiger werkte dit weekend met succes een extreme triatlon af om geld in te zamelen voor de palliatieve instelling waar zijn schoonbroer Sander Verrecas (35) zijn laatste weken doorbracht.

  1. UITGETEST. Met dochterlief naar Baby Wellness Brugge, een zaak die na twee jaar al fors uitbreidt: “We willen ouders én hun kindje een unieke ervaring aanbieden”
    Brugge

    UITGETEST. Met dochter­lief naar Baby Wellness Brugge, een zaak die na twee jaar al fors uitbreidt: “We willen ouders én hun kindje een unieke ervaring aanbieden”

    Op zoek naar een ontspannen activiteit met je baby? Dan ben je bij Gaëlle De Groote (30) aan het juiste adres. Twee jaar nadat ze Baby Wellness Brugge opende - toen de eerste in de ruime regio - breidt de zaak uit in een nieuw pand. “Verhuizen was noodzakelijk. In dit pand hebben we véél meer mogelijkheden." Wij lieten dochterlief de proef op de som nemen en in de waterbadjes voor hydrotherapie drijven. “Zo’n sessie biedt tal van voordelen voor het kind”, vertelt de gastvrouw.