Siemon Swimberghe zwom vrijdag 10 kilometer in het zwembad van De Valkaart.
Volledig scherm
Siemon Swimberghe zwom vrijdag 10 kilometer in het zwembad van De Valkaart. © Benny Proot

Siemon (33) werkt extreme triatlon voor overleden schoonbroer Sander (35) met succes af

Oostkamp/AssebroekSiemon Swimberghe (33) uit Assebroek heeft z’n opdracht volbracht. De dertiger werkte dit weekend met succes een extreme triatlon af om geld in te zamelen voor de palliatieve instelling waar zijn schoonbroer Sander Verrecas (35) zijn laatste weken doorbracht.

  1. Siemon (33) werkt extreme triatlon af voor schoonbroer (35) die stierf aan hersentumor: “Ook Sander was een man van extremen”
    PREMIUM
    Assebroek/Brugge

    Siemon (33) werkt extreme triatlon af voor schoon­broer (35) die stierf aan hersentu­mor: “Ook Sander was een man van extremen”

    Tien kilometer zwemmen, tweehonderd kilometer fietsen en de Belgische kustlijn afwandelen. Siemon Swimberghe (33) uit Assebroek wil dit weekend een huzarenstukje verwezenlijken met maar één doel: geld inzamelen voor de palliatieve instelling waar zijn schoonbroer Sander Verrecas (35) zijn laatste momenten doorbracht. De dertiger overleed vorig jaar aan een hersentumor en liet een vrouw, zoontje en ongeboren tweeling achter. “Deze triatlon was echt ook zijn ding geweest.”