De politie Het Houtsche is op zoek naar de eigenaar van een smartphone met een wel erg opvallende schermafbeelding.
Volledig scherm
De politie Het Houtsche is op zoek naar de eigenaar van een smartphone met een wel erg opvallende schermafbeelding. © Politie Het Houtsche

Politie zoekt eigenaar van smartphone met wel erg opvallende schermafbeelding

Oostkamp/BeernemDe politie Het Houtsche (Oostkamp, Beernem en Zedelgem) is op zoek naar de eigenaar van een verloren smartphone. Niets bijzonder, ware het niet dat de man of vrouw een wel erg bijzondere schermafbeelding op z'n toestel had staan.

  1. Brugse winkeliers nemen massaal maatregelen tegen hoge energiekosten: “Maar als ik de voordeur dicht doe, denken de klanten dat we gesloten zijn”
    PREMIUM
    Brugge

    Brugse winkeliers nemen massaal maatrege­len tegen hoge energiekos­ten: “Maar als ik de voordeur dicht doe, denken de klanten dat we gesloten zijn”

    De torenhoge prijzen voor elektriciteit en gas nopen de Brugse winkeliers tot maatregelen. Van het doven van de avondlijke verlichting in de etalage tot het installeren van een elektrisch vuurtje aan de kassa: de Brugse zaakvoerders in de Sint-Jakobsstraat en Ezelstraat zijn inventief. Wij trokken op pad in de ‘hipste’ winkelstraat van de stad.