De politie Het Houtsche legde vrijdagavond een lockdownfeestje stil in Moerbrugge.
Volledig scherm
De politie Het Houtsche legde vrijdagavond een lockdownfeestje stil in Moerbrugge. © Wouter Spillebeen

Politie valt binnen op verjaardagsfeestje van Oostkampse projectontwikkelaar: “We stelden 39 pv’s op”

OostkampDe politie heeft een lockdownfeest stilgelegd in een loods in Moerbrugge bij Oostkamp. De groep zou de verjaardag gevierd hebben van projectontwikkelaar Luc Beke.  Meteen was duidelijk dat de aanwezigen zich niet aan de coronamaatregelen hielden.

 1. Diesel dood? Nog niet, maar het einde is nabij

  Diesel dood? Nog niet, maar het einde is nabij

  Het bedrijfswagenpark stapt in 2026 quasi volledig over op elektrische wagens, terwijl ook de particuliere bestuurder steeds vaker voor een EV opteert. Vele automerken stellen langs hun kant dan weer een datum in het vooruitzicht waarop ze definitief stoppen met de productie van auto’s met een verbrandingsmotor. Hoelang mogen we nog met een nieuwe diesel rijden? En is het nog interessant om in een dieselwagen te investeren? HLN Drive weegt de pro’s en de contra’s af.
 2. Cercle-supporter (19) veroordeeld omdat hij tijdens derby vlag van Club Brugge in brand steekt: "Levensgevaarlijk in vak met 1.200 supporters”
  Brugge

  Cer­cle-supporter (19) veroor­deeld omdat hij tijdens derby vlag van Club Brugge in brand steekt: "Levensge­vaar­lijk in vak met 1.200 supporters”

  Een 19-jarige supporter van Cercle Brugge heeft 80 uren werkstraf en 2 jaar stadionverbod gekregen voor brandstichting in de Noordtribune van het Jan Breydelstadion. S.M. uit Sint-Andries stak tijdens de derby twee jaar geleden een vlag van stadsgenoot Club Brugge in brand. “Levensgevaarlijk in een dichtbevolkt supportersvak met zo'n 1.200 toeschouwers”, schreef de politie in haar proces-verbaal.