De rechtbank in Brugge.
Volledig scherm
De rechtbank in Brugge. © Benny Proot

“Papa is mama aan het verkrachten”: 12-jarige jongen belt zelf politie op in verkrachtingszaak, 31-jarige man riskeert 40 maanden cel

Een 31-jarige man uit Oostkamp riskeert 40 maanden cel voor de verkrachting van zijn eigen partner en herhaaldelijk partnergeweld. Het was de 12-jarige zoon van M.T. die vorig jaar zélf de politie belde om te melden dat papa mama aan het verkrachten was.

  1. Stijging van aantal besmettingen in Oostkamp op zondag 18 oktober

    Stijging van aantal besmettin­gen in Oostkamp op zondag 18 oktober

    In Oostkamp zijn er op één dag 14 besmettingen met corona gerapporteerd. Dat blijkt uit de recentste bevestigde cijfers van Sciensano. Een dag eerder waren dit er nog 6. Dit brengt het totaal over de laatste 14 dagen op 56 gevallen. Sciensano heeft enkele alarmdrempels gedefinieerd op basis van het aantal gevallen per 100.000 inwoners over de laatste 14 dagen. Voor Oostkamp komt dat getal nu op 235 te liggen. Oostkamp heeft daarmee meer dan 100 gevallen en daarom overschrijdt de gemeente op dit moment alarm niveau 4 en krijgt ze een rode kleur. Dit is de hoogst gedefiniëerde alarmdrempel. De cijfers van Sciensano worden dagelijks gepubliceerd.