De beklaagde maakte telkens stripverhalen buit. (illustratiebeeld)
Volledig scherm
De beklaagde maakte telkens stripverhalen buit. (illustratiebeeld) © photo_news

Oostkampse stripdief moet niet naar de gevangenis voor diefstal van 242 stripverhalen

Oostkamp/BruggeEen 63-jarige Oostkampenaar heeft 6 maanden cel met uitstel gekregen voor de diefstal van 242 strips. L.B. beweerde intussen op het goede pad te zijn. “Ik koop nu geschiedenisboeken in een krantenwinkel”, verraste hij op een vorige zitting.

 1. Hoogrendementsglas isoleert tot 12 keer beter dan enkel glas: hoeveel bespaar je op energie door je ramen te vervangen?
  Livios

  Hoogrende­ments­glas isoleert tot 12 keer beter dan enkel glas: hoeveel bespaar je op energie door je ramen te vervangen?

  Willen we de klimaatdoelstellingen halen, zullen we allemaal in actie moeten schieten. Jij kan onder meer je steentje bijdragen door je verouderde woning energiezuinig te renoveren, denk bijvoorbeeld aan het isoleren van je dak of gevel of plaatsen van hoogrendementsglas. Dat is niet alleen goed voor het milieu, maar óók voor je portemonnee. Bouwsite Livios zocht uit hoeveel je kan besparen door je oude ramen te vervangen en welke premies je daarvoor kan aanvragen.
 2. Ventilus gaat in Zedelgem en Torhout wellicht ondergronds, maar dat is geen reden tot hoera-stemming: “Bezorgdheid rond gezondheid is niet weg”
  PREMIUM

  Ventilus gaat in Zedelgem en Torhout wellicht onder­gronds, maar dat is geen reden tot hoe­ra-stem­ming: “Bezorgd­heid rond gezondheid is niet weg”

  “Bovengronds of ondergronds, eigenlijk heeft dat enkel een visuele impact. De bezorgdheden zijn nog altijd dezelfde als drie jaar geleden.” Neen, er is absoluut geen reden tot euforie bij Begraaf Ventilus, de protestbeweging in Zedelgem. De Vlaamse regering zou zich vrijdag over het definitieve tracé van de hoogspanningslijn buigen.
  Torhout, Zedelgem