De beklaagde maakte telkens stripverhalen buit. (illustratiebeeld)
Volledig scherm
De beklaagde maakte telkens stripverhalen buit. (illustratiebeeld) © photo_news

Oostkampse stripdief beweert op het goede pad te zijn: "Ik koop nu geschiedenisboeken in een krantenwinkel"

Oostkamp/BruggeEen 63-jarige Oostkampenaar riskeert nu 8 maanden cel met uitstel voor de diefstal van 242 strips. Het Openbaar Ministerie had op een vorige zitting 50 uren werkstraf gevraagd, maar dat bleek niet haalbaar voor L.B. De man beweert intussen wel op het goede pad te zijn. “Ik koop nu geschiedenisboeken in een krantenwinkel”, verraste hij.

  1. Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”
    Tweakers

    Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”

    De bedenkers van de laptop hadden destijds een helder doel: computers makkelijk overal mee naartoe nemen. In bepaalde omstandigheden wil je zo’n ding dan ook gebruiken op plaatsen waar niet meteen een stopcontact in de buurt is. En dat liefst zo lang mogelijk. Laptopexpert Jelle Stuip van technologiesite Tweakers tipt daarom, binnen drie prijsklassen, de laptops met een langgerekt batterijleven.