Leyton, Aurélie, Gilles en Hanne blikken terug op één jaar corona en kijken ook vooruit naar de toekomst.
Volledig scherm
PREMIUM
Leyton, Aurélie, Gilles en Hanne blikken terug op één jaar corona en kijken ook vooruit naar de toekomst. © Tiffo Design

Oostkampse jongeren doen mee aan bijzondere fotoshoot en vertellen over hun coronajaar: “We proberen positief te blijven, hoe verdomd moeilijk ook”

OostkampLiefst 150 jongeren uit Oostkamp hebben vorige maand voor de lens van fotografe Tiny Ballegeer (43) uit Ruddervoorde geposeerd. Dat deden ze voor een speciale reportage rond corona. Elk van hen had eigen frustraties en anekdotes over het verdomde virus dat ons nu al meer dan een jaar in de ban houdt. Wij kozen vier portretten van jongeren en vroegen hen naar hún verhaal over de crisis. En vooral: hoe zien ze de toekomst?

 1. Fotografe Tiny (43) brengt Oostkampse jongeren tijdens corona in beeld: “Hun hulpkreten deden mij nadenken”
  Oostkamp

  Fotografe Tiny (43) brengt Oostkampse jongeren tijdens corona in beeld: “Hun hulpkreten deden mij nadenken”

  Huwelijken en andere feestelijkheden zijn noodgedwongen geannuleerd. Geen wonder dat de agenda van fotografe Tiny Ballegeer (43) uit Ruddervoorde deze maand helemaal leeg is. Toch leeft ze zich creatief uit. Jongeren uit Oostkamp, die het in coronatijden allesbehalve makkelijk hebben, komen voor haar lens. “Ik heb zelf twee tieners thuis en zie wat de crisis met hen doet”, vertelt Tiny, die nog kandidaten zoekt.
 1. En plots staat er een alligator voor het raam: "Straks breekt hij het glas!"
  Play

  En plots staat er een alligator voor het raam: "Straks breekt hij het glas!"

 2. Is de 71-jarige Mary de sterkste oma ter wereld?
  Play

  Is de 71-jarige Mary de sterkste oma ter wereld?