Ziphius Therapeutics, met CEO Chris Cardon (l.), overhandigde onder meer handgels aan het zwaar getroffen WZC Westervier.
Volledig scherm
Ziphius Therapeutics, met CEO Chris Cardon (l.), overhandigde onder meer handgels aan het zwaar getroffen WZC Westervier. © Benny Proot

Oostkamps biotechbedrijf ontwikkelt coronavaccin en schenkt intussen 1.500 handgels aan woonzorgcentra: “Willen onze verantwoordelijkheid opnemen”

Biotechbedrijf Ziphius Therapeutics uit Oostkamp is volop bezig met de ontwikkeling van een vaccin tegen corona. Om het onderzoek mee te financieren bracht de firma haar eigen handgels op de markt. 1.500 exemplaren werden woensdag weggeschonken aan drie zwaar getroffen woonzorgcentra in Kortrijk, Waregem en Sint-Kruis. “Wij willen onze verantwoordelijkheid opnemen”, zegt CEO Chris Cardon.

 1. Indrukwekkende renovatie van Gentse burgerwoning: “Meer daglicht, ruimte en zicht op de tuin”
  Livios

  Indrukwek­ken­de renovatie van Gentse burgerwo­ning: “Meer daglicht, ruimte en zicht op de tuin”

  Liselore en Peter wonen in een ruime burgerwoning in Gentbrugge. Samen met hun vijf kinderen vormen ze een nieuw samengesteld gezin. De halfopen woning dateert uit 1954 en was dus niet alleen aan renovatie, maar ook aan uitbreiding toe. De oude veranda aan de achterkant van de woning ruimde plaats voor een volledig nieuwe aanbouw met leefkeuken en maximaal contact met de tuin. Bouwsite Livios mocht het resultaat bekijken.
 1. Dankzij deze simpele TikTok-hack krijg je meer spullen in jouw vaatwasser
  Play

  Dankzij deze simpele Tik­Tok-hack krijg je meer spullen in jouw vaatwasser

 2. Wandelaar klimt naar hoogste top Madeira en maakt prachtige beelden
  Play

  Wandelaar klimt naar hoogste top Madeira en maakt prachtige beelden