Milan Meert werd doodgestoken in de Oostkampse wijk Nieuwenhove.
Volledig scherm
Milan Meert werd doodgestoken in de Oostkampse wijk Nieuwenhove. © Proot/RV

Oostkampenaar die Milan (15) doodstak wil voorwaardelijk vrijgelaten worden: "Hij wil zich laten opnemen voor z'n drugsverslaving”

Oostkamp/BruggeDe jongeman die Milan Meert (15) vier maanden geleden doodstak met een bajonet aan z'n woning in Nieuwenhove, hoopt nog voor z'n proces voorwaardelijk vrij te komen. “Mijn cliënt wil zich laten behandelen voor z’n drugsverslaving”, zegt Pieterjan Dens, de advocaat van Jordy D. (19). De tiener blijft voorlopig wel twee maanden langer in de cel.

 1. Hij doet het! Matthieu Bonne reageert op wereldrecord van 3.619 kilometer fietsen in 7 dagen: “Door slaaptekort begon ik te hallucineren”

  Hij doet het! Matthieu Bonne reageert op wereldre­cord van 3.619 kilometer fietsen in 7 dagen: “Door slaapte­kort begon ik te hallucine­ren”

  Bredenaar Matthieu Bonne (29) toonde in Kamp Waes al aan heel Vlaanderen dat opgeven niet in zijn woordenboek staat en dat heeft hij nu weer bewezen. Hij fietste in 7 dagen maar liefst 3.619 kilometer bij elkaar en kan zo opnieuw een wereldrecord op zijn naam schrijven. Een straffe prestatie, zeker gezien de tegenslag die hij onderweg gekend heeft. “Mentaal was dit het zwaarste dat ik al gedaan heb.”
  Brugge
 2. Niet langer gebonden aan de (mindere) modem van je operator: kiezen we binnenkort zelf ons ideale apparaat?
  Mijntelco

  Niet langer gebonden aan de (mindere) modem van je operator: kiezen we binnenkort zelf ons ideale apparaat?

  Als het van het BIPT afhangt, kunnen we straks kiezen welke modem we nemen wanneer we een nieuw internetabonnement afsluiten. De Belgische telecomregulator kondigde daar eind vorig jaar een ontwerpbesluit voor aan. Het zou betekenen dat je als klant niet langer verplicht bent om de modem van je internetprovider te gebruiken, maar je eigen apparaat kan aansluiten op het netwerk. Mijntelco.be zoekt uit of dat een goede verandering zou zijn.