Louis en zijn oudere broer Lucas staan binnenkort voor het eerst samen op het podium van een musical.
Volledig scherm
PREMIUM
Louis en zijn oudere broer Lucas staan binnenkort voor het eerst samen op het podium van een musical. © De Voogt

Maak kennis met de Oostkampse musicalbroers Lucas (14) en Louis (12): “We zijn streng voor elkaar, maar ruzie maken op het podium doen we nooit”

OostkampAan een musical meedoen is één ding, maar dat samen met je broer doen, is nog specialer. Lucas (14) en Louis Geldof (12) uit Oostkamp staan na de zomer samen op het podium van de Antwerpse Schouwburg Luchtbal tijdens de musical Smike. Lucas neemt zelfs de titelrol op zich. “We hebben de microbe al van jongs af aan meegekregen. Opa zal trots zijn”, zegt Lucas. Wat is het geheim van beide broers en hoe zijn ze zover geraakt? 

 1. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
  Gouden 11
  1

  Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

  Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.
 2. Torhoutse horecazaken op de Markt kijken aan tegen 10 maanden werken voor de deur: “In ruil voor nieuw en attractief plein, moeten we op onze tanden bijten”
  PREMIUM
  Torhout

  Torhoutse horecaza­ken op de Markt kijken aan tegen 10 maanden werken voor de deur: “In ruil voor nieuw en attractief plein, moeten we op onze tanden bijten”

  Horecazaken op de Markt in Torhout krabben zich stilaan in de haren, want vanaf maandag starten de tien maanden durende werken op hun plein. Na de verplichte coronasluiting wacht hen dus een nieuwe uitdaging. Sommige zaken sluiten noodgedwongen, andere blijven open in de hoop dat de trouwe klanten zullen blijven komen. “We krijgen de garantie dat we altijd bereikbaar zijn, daar trekken we ons aan op", zegt Olivier Moyaert van bistro Les Amis.