Stan Braem, hier tussen twee Aalstspelers in, wist na de pauze tweemaal te scoren voor SV Oostkamp.
Volledig scherm
Stan Braem, hier tussen twee Aalstspelers in, wist na de pauze tweemaal te scoren voor SV Oostkamp. © VDB

Kurt Delaere niet helemaal tevreden na te verwachten bekerverlies SV Oostkamp: “Blijf achter met dubbel gevoel”

Een week na de vlotte overwinning tegen tweedeprovincialer WS Houthulst wachtte derdenationaler SV Oostkamp in de tweede ronde van de Croky Cup met Eendracht Aalst een zwaardere tegenstander. De ambitieuze Oost-Vlaamse tweedenationaler liep snel uit tot een 0-5-voorsprong, maar in de tweede helft kon Oostkamp de schade beperken en drie keer tegen prikken. Te weinig om het tij te keren, maar het team van Kurt Delaere toonde na de pauze wel dat het zich weerbaar kan opstellen na een ruime achterstand. 

 1. Drie leden Roemeense dievenbende terecht voor reeks van 26 winkeldiefstallen in het hele land
  Roeselare/Harelbeke/Anzegem/Zedelgem/Brugge/Evergem/Puurs/Wommelgem

  Drie leden Roemeense dievenben­de terecht voor reeks van 26 winkeldief­stal­len in het hele land

  Drie Roemeense twintigers riskeren tot 18 maanden celstraf en elk een boete van 400 tot 800 euro voor een reeks van 26 winkeldiefstallen. Tussen oktober en december 2019 sloegen ze in warenhuizen in het hele land toe en gingen er met vooral sterke drank en champagne vandoor, onder meer in Roeselare, Anzegem, Harelbeke, Zedelgem, Brugge, Evergem, Puurs, Wommelgem, maar ook in Wallonië.
 2. Derde brandstichting in sociale woonwijk: bewoner belandt zwaargewond in ziekenhuis
  Zedelgem

  Derde brandstich­ting in sociale woonwijk: bewoner belandt zwaarge­wond in ziekenhuis

  In de Schattingbeekstraat in Zedelgem, een sociale woonwijk, is woensdagnamiddag rond 15.30 uur een zware brand uitgebroken in een woning. De bewoner (53) zou het vuur zelf hebben aangestoken en raakte zwaargewond. Het huis is volledig uitgebrand en het vuur sloeg ook over naar de woning van de buurvrouw. Het gaat om de derde brandstichting in vijf jaar in de wijk. De twee vorige keren was de dader niet bekend.
 1. Covid-pandemie? Behoorlijk wat volk op beroemde El Rastro-markt in Madrid
  Play

  Co­vid-pandemie? Behoorlijk wat volk op beroemde El Ras­tro-markt in Madrid

 2. Deze Belg kan als één van de weinigen skiën in Oostenrijk tijdens lockdown: "Iedereen moet verplicht licentie kunnen voorleggen"
  Play

  Deze Belg kan als één van de weinigen skiën in Oostenrijk tijdens lockdown: "Iedereen moet verplicht licentie kunnen voorleggen"