Luuk en Renée wisten niet wat hen dinsdagochtend overkwam bij aankomst aan Hotel Van der Valk in Oostkamp.
Volledig scherm
PREMIUM
Luuk en Renée wisten niet wat hen dinsdagochtend overkwam bij aankomst aan Hotel Van der Valk in Oostkamp. © Benny Proot/PSG

Koppel weet niet wat hen overkomt. Plots oog in oog met Messi in hotel: “Misschien kunnen we wel een praatje slaan”

OostkampDe droom van elke voetbalfanaat? Lionel Messi ontmoeten. Door toeval én een vroege hotelboeking werd die droom werkelijkheid voor Luuk (33). “Maar niet alleen Messi, ook Neymar, Mbappé en de andere sterren van PSG heb ik van dichtbij gezien. Fantastisch”, zegt de man trots. “Samen ontbijten? Wie weet." 

  1. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
    Gouden 11
    2

    Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

    Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.