Jelle en Jonathan verstoppen een golden ticket voor een reis naar Bologna in één van hun ijstaarten.
Volledig scherm
Jelle en Jonathan verstoppen een golden ticket voor een reis naar Bologna in één van hun ijstaarten. © Benny Proot

Ijsbar Gelato Queen stunt met originele eindejaarsactie: "Klant die golden ticket vindt in ijstaart, wint een reis naar Bologna”

OostkampEen reis voor twee personen naar het Italiaanse Bologna met drie overnachtingen, ontbijt en en fietstour langs twee gelateria’s. Ijsbar Gelato Queen in Oostkamp voorziet niet de minste prijs voor de winnaar van hun eindejaarsactie. “Wie op kerstavond een golden ticket vindt in z’n ijstaart, wint een prachtige trip ter waarde van 900 euro”, vertellen uitbaters Jelle en Jonathan.

 1. PORTRET. Patrick Declerck, de man achter befaamde stadscinema Liberty, is overleden: “Een koppige Bruggeling met een ongelooflijke passie voor film”
  PREMIUM
  Brugge

  PORTRET. Patrick Declerck, de man achter befaamde stadscine­ma Liberty, is overleden: “Een koppige Bruggeling met een ongeloof­lij­ke passie voor film”

  Bruggeling Patrick Declerck, jarenlang de bezieler van de stadscinema Liberty in de Kuiperstraat, is afgelopen weekend overleden. Hij is 68 jaar geworden. Het nieuws raakte nu pas bekend. De filmliefhebber pur sang had zijn zaak, waar hij écht alles deed, al vier jaar geleden stopgezet. “Patrick was bezeten door film en filmtechniek. Het was een koppigaard, maar altijd bereid om te helpen waar hij kon”, typeert de Brugse filmkenner Patrick Van Hauwaert hem.
 1. Feestzaal Gravenhof heropent als theaterrestaurant: “Een trouwfeest kan nog, als dat in ons thema past”
  PREMIUM
  Torhout

  Feestzaal Gravenhof heropent als theaterres­tau­rant: “Een trouwfeest kan nog, als dat in ons thema past”

  De bekende feestzaal Gravenhof in Torhout, waar vele honderden koppeltjes ooit een trouwfeest organiseerden, verandert begin februari in een theaterrestaurant. Het koppel Bjorn Inghelbrecht (35) en Jill Vanhove (30) heeft de zaak overgenomen van de familie Van Den Heuvel. Verwacht je aan een open restaurant dat zeven dagen op zeven is geopend, met af en toe leuke shows. “We willen voor elk wat wils, van schlagernamiddagen tot burlesque”, zeggen de nieuwe uitbaters.