De Gevaartsestraat wordt vanaf maandag opengebroken.
Volledig scherm
De Gevaartsestraat wordt vanaf maandag opengebroken. © Google Street View

Gevaartsestraat twee weken afgesloten voor werken: geen doorgaand verkeer mogelijk

De Gevaartsestraat in Moerbrugge zal vanaf maandag twee weken afgesloten zijn voor alle verkeer. Ter hoogte van de Bornebeek worden herstelwerken uitgevoerd.

 1. Els en Sofie zijn helemaal overtuigd van cohousing: "In een cohousingproject woon je minder anoniem dan in een appartement in de stad.”
  Livios

  Els en Sofie zijn helemaal overtuigd van cohousing: "In een cohousing­pro­ject woon je minder anoniem dan in een apparte­ment in de stad.”

  Beperkte bubbels, social distancing, alleen thuis werken,... Heel wat mensen voelen zich eenzaam door de coronamaatregelen. Maar daar hebben Els en Sofie geen last van. Zij kozen ervoor om te wonen in een cohousingproject. Dit is een manier van gemeenschappelijk wonen, waarbij je toch je privacy behoudt. “Ik wist meteen dat deze nieuwe woonvorm iets voor mij was”, vertelt Els aan bouwsite Livios.
 2. Hoe fietsveilig is Oostkamp? Vooral op de drukke toegangswegen naar het centrum kan het voor onze lezers nog een stuk beter
  PREMIUM
  Oostkamp

  Hoe fietsvei­lig is Oostkamp? Vooral op de drukke toegangswe­gen naar het centrum kan het voor onze lezers nog een stuk beter

  Hoe fietsvriendelijk is Oostkamp momenteel? Uit een bevraging bij de lezers blijkt dat best mee te vallen, maar vooral de fietspaden langs drukke toegangswegen zijn volgens hen nog voor verbetering vatbaar. Wij confronteerden het gemeentebestuur met hun opmerkingen en vroegen hen ook naar hun toekomstplannen. Lees hier de vorige afleveringen van ons West-Vlaams Fietsdossier.
 1. "We hebben totaal geen uitzicht of einddatum": verpleegster op Covid-afdeling getuigt
  Play

  "We hebben totaal geen uitzicht of einddatum": verpleeg­ster op Co­vid-afdeling getuigt

 2. Niels Destadsbader neemt je mee backstage bij 'The Masked Singer'
  Play
  The Masked Singer

  Niels Destadsba­der neemt je mee backstage bij 'The Masked Singer'