Benthe en haar vriendin kregen negen maanden geleden een tweede dochtertje: Ivy-May.
Volledig scherm
PREMIUM
Benthe en haar vriendin kregen negen maanden geleden een tweede dochtertje: Ivy-May. © Benny Proot

Fotografen legden geboorte van sterrenkindje vast op beeld, nu zamelt koppel geld in voor Boven de Wolken: “Door hen blijft de herinnering aan Lilly-May levendig”

10 maart 2018. Het zal voor altijd een zwarte dag blijven in het leven van Benthe Buntinx (25) en Charlotte Hast (25) uit Ruddervoorde. Hun dochtertje Lilly-May stierf kort na de geboorte. Fotografen van Boven de Wolken vereeuwigden de baby op beeld. “Door hen blijft de herinnering levendig”, vertelt het koppel, dat nu een inzamelingsactie op poten zet.

2 reacties

 • Gerard Baron

  2 jaar geleden
  Daar gaan we weer.
 • Bernd Vaes

  2 jaar geleden
  Sterrenkindje? En wat dan met de zovele “gewone” kindjes die moesten sterven?
 1. Je kids plezieren met een springkasteel? Zoveel kost dat aan elektriciteit
  Mijnenergie

  Je kids plezieren met een springkas­teel? Zoveel kost dat aan elektrici­teit

  Nu de terrassen weer volstromen en de geur van barbecue je op gezette tijden in de neus dringt, maken ook de springkastelen hun comeback in het straatbeeld en in privétuinen. De vele communie- en lentefeesten doen daar nog een schepje bovenop. Je kinderen zullen in de wolken zijn als ze zich een dagje mogen uitleven op een springkasteel, maar word jij ook blij van de energierekening achteraf? Mijnenergie.be gaat na welke prijs je betaalt om de kids een dag te laten springen in eigen tuin.
 2. Blauw-zwarte veldbestorming krijgt mogelijk staartje: “Vuurpijlen en duidelijke provocatie kunnen we niet tolereren”
  Play
  Brugge

  Blauw-zwar­te veldbestor­ming krijgt mogelijk staartje: “Vuurpijlen en duidelijke provocatie kunnen we niet tolereren”

  De politie van Brugge gaat de komende weken alle beschikbare camerabeelden bekijken van na de wedstrijd tussen Club en Anderlecht. Meteen na affluiten liepen duizenden supporters het veld op. Dat op zich is al verboden, maar de politie zal zich vooral focussen op supporters die een vuurpijl afvuurden richting de Anderlecht-fans. Ook wie opzichtig de tegenpartij provoceerde, riskeert vervolging.