Stephaan Noë en Tania Blomtrock beseffen een dag na het ongeval aan wat ze ontsnapt zijn.
Volledig scherm
PREMIUM
Stephaan Noë en Tania Blomtrock beseffen een dag na het ongeval aan wat ze ontsnapt zijn. © De Voogt

“Enkele meters verder en we konden het wellicht niet navertellen”: Stephaan (55) en Tania (54) opgeschrikt door bestuurster die gevel van woning ramt

Ruddervoorde/Roeselare“We hoorden een enorme klap en dan was er die grote stofwolk.” Stephaan Noë (55) en Tania Blomtrock (54) zaten zaterdagavond rustig televisie te kijken, toen een 30-jarige vrouw uit Roeselare met haar Mercedes de gevel van hun woning ramde in Ruddervoorde. Het koppel beseft een dag later aan wat ze ontsnapt zijn. “Dat hier geen doden zijn gevallen is een wonder”, vertellen ze.

 1. Je leven lang genieten van je eigen huis? Zo creëer je een woning op maat van nu én later
  Livios

  Je leven lang genieten van je eigen huis? Zo creëer je een woning op maat van nu én later

  De nieuwe generatie 50-plussers is meer bezig met haar toekomst en hoe ze wil wonen. Vier op de tien 50-plussers willen zelfs nog vóór hun pensioen verhuizen naar een kleinere woning, op maat van hun oude dag. Bijna de helft van hen kiest resoluut voor een appartement. Dat blijkt uit een woononderzoek van vastgoedspecialist Hillewaere. Maar hoe ziet zo’n woning voor levenslang wonen eruit? En moet je daarvoor altijd verhuizen? Bouwsite Livios zocht het uit.
 2. Vaccinatiecentrum verhuist van Europahal naar voormalige showroom van Van Hulle in Galgenveldstraat
  Tielt/Dentergem/Oostrozebeke/Pittem/Meulebeke/Ruiselede/Wingene

  Vaccinatie­cen­trum verhuist van Europahal naar voormalige showroom van Van Hulle in Galgenveld­straat

  De inwoners van Tielt, Dentergem, Wingene, Ruiselede, Pittem, Oostrozebeke en Meulebeke zullen dit najaar niet naar de Europahal moeten voor hun derde prik, maar wel naar de voormalige showroom van bouwservice Van Hulle in de Galgenveldstraat 16 in Tielt. De zeven betrokken gemeentebesturen kregen maandagavond een eerste blik in de gebouwen.