De Knok in Waardamme zal een tiental dagen onderbroken zijn voor het verkeer.
Volledig scherm
De Knok in Waardamme zal een tiental dagen onderbroken zijn voor het verkeer. © Gemeente Oostkamp

De Knok tien dagen onderbroken voor realisatie bouwproject

WaardammeDe Knok in Waardamme is een tiental dagen onderbroken door werken in het kader van de realisatie van het bouwproject op de kruising met de Kortrijksestraat. Alle verkeer moet een omleiding volgen.

 1. Sam Lambrecht met KBBC Oostkamp op bezoek bij ex-ploeg KBGO Finexa Basket@Sea: “Potentieel is aanwezig om in top drie te eindigen”
  BASKETBAL TOP DIVISION TWO

  Sam Lambrecht met KBBC Oostkamp op bezoek bij ex-ploeg KBGO Finexa Basket@Sea: “Potentieel is aanwezig om in top drie te eindigen”

  Sam Lambrecht (22) speelt sinds dit seizoen opnieuw in West-Vlaanderen. Nadat hij KBGO verliet voor Spirou Charleroi ging Lambrecht afgelopen zomer aan de slag bij het Oostkamp van coach Gerrit Major in Top Division Two. Zondagmiddag keert hij even terug naar de Koninklijke Stallingen voor een duel met KBGO Finexa Basket@Sea.
 2. Eerste Belgische ‘True Crime’-serie komt naar Streamz en Play4
  TV

  Eerste Belgische ‘True Cri­me’-se­rie komt naar Streamz en Play4

  ‘True Crime Belgium’ wordt de eerste true-crimereeks van Belgische bodem. De 16-delige docureeks met Belgische misdaadverhalen, bevat getuigenissen van speurders, onderzoeksrechters, openbare aanklagers, nabestaanden en slachtoffers die de misdaad overleefden. De verhalen komen uitgebreid aan bod op het scherm en leven ook verder in audio, dankzij een nieuw partnership met de Belgische true-crimepodcast ‘De Volksjury’.