Geen nieuwe naam binnen het Oostkampse schepencollege.
Volledig scherm
Geen nieuwe naam binnen het Oostkampse schepencollege. © Benny Proot

Dan toch geen tweede schepenwissel in Oostkamp: Katrien Talloen (CD&V) doet onverwacht volledige legislatuur uit

OostkampNa de schepenwissel tussen Geert Pyfferoen (CD&V) en Toben Braeckevelt (CD&V) begin dit jaar, zou ook Katrien Talloen (CD&V) komende zomer normaal de scepter doorgeven aan Nel Thieren (CD&V). Van die tweede schepenwissel wordt nu echter afgezien.

 1. Red Bull domineert, Alonso scoort stevig: de eerste speeldag van de Gouden Formule 1 onder de loep genomen
  Gouden Formule 1
  5

  Red Bull domineert, Alonso scoort stevig: de eerste speeldag van de Gouden Formule 1 onder de loep genomen

  Max Verstappen strandde in de GP van Saudi-Arabië na een knappe inhaalrace op de tweede plaats. Enkel ploegmaat Sergio Pérez bleef uit zijn greep. Had jij dit voorspeld? Ga dan nu aan de slag voor de volgende GP in Australië en de rest van het seizoen: met de Gouden Formule 1 kan jij immers het beste raceteam samenstellen en zo kans maken op de hoofdprijs van maar liefst 4.000 euro.
 2. CD&V Brugge trekt naar de verkiezingen onder de naam ‘Brugse cd&v - lijst burgemeester’: “We willen onze vorige score van 32% nog overtreffen”
  PREMIUM

  CD&V Brugge trekt naar de verkiezin­gen onder de naam ‘Brugse cd&v - lijst burgemees­ter’: “We willen onze vorige score van 32% nog overtref­fen”

  De Brugse CD&V trekt in oktober 2024 naar de kiezer onder de naam ‘Brugse cd&v - lijst burgemeester’. Dat maakte Dirk De fauw zaterdagavond bekend. De tegenvallende scores van zijn partij op Vlaams niveau in de opiniepeilingen schrikken hem niet af. “We hadden zes jaar terug 32,6% in Brugge en ik geloof dat we nog beter kunnen scoren.” En wil hij doorgaan met de huidige coalitie?
  Brugge