De schade in het appartement is aanzienlijk.
Volledig scherm
De schade in het appartement is aanzienlijk. © Jan Van Maele


Appartement in Boterbloemstraat in Oostkamp onbewoonbaar na brand

OostkampZondagmiddag rond 16.30 uur is brand uitgebroken in een appartementsblok in de Boterbloemstraat in Oostkamp. De brand ontstond in de keuken van een appartement op de tweede verdieping. De vlammen sloegen over naar het terras waar nogal wat brandbaar materiaal zoals houten palletten lag. 

 1. Een ongeval door de laaghangende zon: wie is aansprakelijk bij een kop-staartbotsing?
  Independer

  Een ongeval door de laaghangen­de zon: wie is aansprake­lijk bij een kop-staartbot­sing?

  Het is je ongetwijfeld al opgevallen tijdens het autorijden: de zon hangt tegenwoordig een pak lager dan tijdens de zomerperiode. Dat vermindert bij momenten serieus de zichtbaarheid van de weg. Koppel dit aan het drukke spitsverkeer en het risico op een kop-staartbotsing in de file is nu een stuk hoger. Ben jij betrokken bij zo'n ongeval? Dan is het soms lastig te bepalen wie er aansprakelijk is voor de schade. Independer.be zet daarom 4 mogelijke kop-staartbotsingen op een rij.
 2. Bedenker van verdwaalpalen riskeert celstraf voor dreigmails naar kustredders: “Al acht jaar lang worden ze geterroriseerd”
  PREMIUM
  Kust

  Bedenker van verdwaalpa­len riskeert celstraf voor dreigmails naar kustred­ders: “Al acht jaar lang worden ze geterrori­seerd”

  “Hij insinueerde zelfs seksueel misbruik.” De vader van de verdwaalpalen op de Belgische stranden ligt al jarenlang in een vete verwikkeld met de kustredders. Dat mondde donderdagmorgen uit in een zaak voor de Brugse rechtbank. Dominiek V. (68) uit Oudenburg riskeert er 6 maanden cel, eventueel met voorwaarden, voor elektronische overlast. “Zelfs Studio 100 zette hij in zijn mails mee in CC.”