De plantage werd 2,5 jaar geleden aangetroffen op de zolder van deze woning in de Westkantstraat.
Volledig scherm
De plantage werd 2,5 jaar geleden aangetroffen op de zolder van deze woning in de Westkantstraat. © Foto De Voogt

Bende achter cannabisplantage in Westkantstraat krijgt celstraffen tot 5 jaar

De bende achter de cannabisplantage die 2,5 jaar geleden werd opgedoekt in de Westkantstraat in Ruddervoorde, heeft in de correctionele rechtbank van Brugge celstraffen tot 5 jaar gekregen. De rechter verklaarde ook meer dan 70.000 euro verbeurd.

 1. Vier jaar na dood van broer Jelle (24) start Sarah (27) webshop Trommeleyn met zelfgemaakte babykleertjes: “Verwijzing naar zijn carrière als drummer”
  PREMIUM
  Izegem

  Vier jaar na dood van broer Jelle (24) start Sarah (27) webshop Trommeleyn met zelfgemaak­te babykleer­tjes: “Verwijzing naar zijn carrière als drummer”

  Terwijl veel kappers en werknemers in de beautysector momenteel actie voeren, heeft nagelspecialiste Sarah Tommeleyn (27) de frustraties van de verlengde sluiting verwerkt in een mooi eerbetoon aan haar overleden broer Jelle (24). “Mijn broer stierf ruim 4 jaar geleden bij een ongeval met vluchtmisdrijf in Lichtervelde, maar is lang niet vergeten. ‘Trommelyn’ is een webshop met zelfgemaakte babykleertjes en een mooie verwijzing naar zijn hobby als drummer”, vertelt de West-Vlaamse.
 2. LEKKER LOKAAL. Takeaway bij Pur Sang: hartverwarmende tapasgerechten in kant-en-klare bordjes
  PREMIUM
  Oostkamp

  LEKKER LOKAAL. Takeaway bij Pur Sang: hartverwar­men­de tapasge­rech­ten in kant-en-kla­re bordjes

  ‘The pure kitchen’, zo omschrijft restaurant Pur Sang zichzelf op zijn website. De zaak in Moerbrugge, bij Oostkamp, staat vooral gekend om z’n eerlijke en smaakvolle vleesgerechten. Op het eerste zicht minder geschikt dus voor een niet-vleeseter, maar schijn bedriegt. Pur Sang verrast je met een ruime keuze aan tapasgerechten met vlees, vis of zelfs volledig vegetarisch: allemaal geserveerd in handige kant-en-klare bordjes.
 1. Vlaanderen onderzoekt aanleg spitsstroken E403 tussen Roeselare en Brugge
  Roeselare/Brugge

  Vlaanderen onderzoekt aanleg spitsstro­ken E403 tussen Roeselare en Brugge

  De Vlaamse regering maakt volgend jaar 620.000 euro vrij voor een studie over de mogelijke aanleg van spitsstroken langs de E403 tussen Roeselare en Brugge. Ook de aanpak van het knooppunt in Brugge, waar de E403 en E40 samenkomen, maakt deel uit van het onderzoek. Dat leert Vlaams volksvertegenwoordiger en Izegems burgemeester Bert Maertens (N-VA) uit het ontwerp van geïntegreerd investeringsprogramma (GIP) voor 2021, dat minister van Mobiliteit en Openbare Werken Lydia Peeters (Open Vld) vrijgaf aan de parlementsleden.
 1. Robbie Williams pakt Joe-dj Anke helemaal in met zijn charmes
  Play
  Joe

  Robbie Williams pakt Joe-dj Anke helemaal in met zijn charmes

 2. Heimwee naar The Masked Singer? Sandra Kim brengt straffe medley!
  Play
  Rode Neuzen Dag

  Heimwee naar The Masked Singer? Sandra Kim brengt straffe medley!