Aan de Geraardbergsesteenweg reed een wagen tegen een gevel.
Volledig scherm
Aan de Geraardbergsesteenweg reed een wagen tegen een gevel. © Google Street View

Wagen in gracht en ook eentje tegen woning: twee lichtgewonden

OosterzeleBij twee verkeersongevallen in Oosterzele vielen zaterdagavond twee lichtgewonden. Eén wagen belandde in de gracht. Een andere tegen de gevel van een woning.

 1. Boekhoudkantoor Bofidi steunt verschillende lokale goede doelen: “Zij verdienen een steuntje in de rug”
  Zoersel/Hoogstraten/Gent/Leuven/Hasselt/Brussel/Mechelen/Halle

  Boekhoud­kan­toor Bofidi steunt verschil­len­de lokale goede doelen: “Zij verdienen een steuntje in de rug”

  Het boekhoudkantoor Bofidi met zeven kantoren verspreid over Vlaanderen zet zich al enkele jaren in voor Kom op Tegen Kanker. Dit jaar trokken ze daarnaast ook de kaart van de lokale goede doelen om hen een steuntje in de rug te geven. Het kantoor bevroeg daarvoor de eigen medewerkers om een keuze te maken. Goede doelen uit Hooglede-Gits, Gent, Brussel, Ranst, Hoogstraten, Mechelen en Tremelo kunnen rekenen op een mooi bedrag.
 2. Raadslid vraagt rolstoelvriendelijke picknicktafels maar vooral echte toegankelijkheid voor minder mobiele inwoners: “Er is wel een coördinator maar nog altijd geen degelijk sociaal beleid”
  PREMIUM
  ZOTTEGEM

  Raadslid vraagt rolstoel­vrien­de­lij­ke picknickta­fels maar vooral echte toeganke­lijk­heid voor minder mobiele inwoners: “Er is wel een coördina­tor maar nog altijd geen degelijk sociaal beleid”

  Gemeenteraadslid Louie Van Rijsselberge (Vooruit) pleit voor rolstoelvriendelijke picknicktafels in Zottegem. “We moeten rolstoelgebruikers meer plaats geven in onze stad, letterlijk en figuurlijk”. Ook moet de stad werk maken van een echt toegankelijkheidsbeleid, wat al veel te lang aansleept volgens het raadslid.
 1. Je (klein-)kind financieel ondersteunen bij de aankoop van een woning? Zo vermijd je dat je te veel belastingen betaalt
  Spaargids.be

  Je (klein-)kind financieel ondersteu­nen bij de aankoop van een woning? Zo vermijd je dat je te veel belastin­gen betaalt

  De aankoop van een woonst is vaak een harde noot om te kraken. De huizenprijzen zijn hoog en de banken stellen zich minder soepel op bij een lage eigen inbreng. Hulp van de ouders blijkt dikwijls noodzakelijk om de droom van een eigen stekje waar te maken. Maar hoe kan je als (groot-)ouder je (klein-)kind daarbij ondersteunen? En wat zijn de aandachtspunten? Spaargids.be maakt een overzicht.