Het ongeval gebeurde aan de overweg aan de Rooigemstraat in Balegem.
Volledig scherm
Het ongeval gebeurde aan de overweg aan de Rooigemstraat in Balegem. © Google Street View

Opnieuw treinverkeer tussen Gent en Geraardsbergen na persoonsaanrijding

Balegem/Gent/GeraardsbergenHet treinverkeer op de spoorlijn tussen Gent en Geraardsbergen was deze namiddag onderbroken na een aanrijding van een persoon in Balegem. Er werden vervangbussen voorzien en een 60-tal reizigers op de trein werden geëvacueerd.

  1. De BurgeRmeester van Gent: Jilles D’Hulster opent binnenkort een zesde Jilles Beer & Burgers-burgerrestaurant. “En daarna kijk ik over de grenzen, want Belgisch bier doet het daar beter dan hier”
    PREMIUM
    Gent

    De BurgeRmees­ter van Gent: Jilles D’Hulster opent binnenkort een zesde Jilles Beer & Bur­gers-burgerres­tau­rant. “En daarna kijk ik over de grenzen, want Belgisch bier doet het daar beter dan hier”

    Zijn carrière startte hij als decorbouwer bij de opera van Gent, maar Gentenaar Jilles D’Hulster stapte in 2010 over naar de horeca. “Ik had overal in het buitenland ‘fast casual’ restaurants gezien, dat hadden we hier toen nog niet. Eén burgerrestaurant aan de Tentoonstellingslaan werden er intussen 5 met binnenkort zelfs een Zesde. Het verhaal van een ‘rostekop’ uit Drongen die vooral zijn buikgevoel volgt.