Een trotse delegatie van het schepencollege en boseigenaar Christophe Van Hoorde aan het perceel dat bebost zal worden.
Volledig scherm
Een trotse delegatie van het schepencollege en boseigenaar Christophe Van Hoorde aan het perceel dat bebost zal worden. © Didier Verbaere

Met de hulp van buurtbewoner Christophe komt er bijna 9 hectare nieuw bos in Balegem

BalegemHet gemeentebestuur van Oosterzele en Christophe Van Hoorde uit Balegem kopen samen 91.311 vierkante meter schrale landbouwgrond op de oude site Verlee op Berg. Op het terrein naast de steengroeve wordt een nieuw bos aangeplant.

  1. Het Gent en Waasland van sportanker Stijn Vlaeminck, van authentieke kroegen tot varen op de Leie. “Ik zwerf de wereld rond, maar ik zou nergens anders willen wonen dan in Gent”
    PREMIUM
    Gent/Waasland

    Het Gent en Waasland van sportanker Stijn Vlaeminck, van authentie­ke kroegen tot varen op de Leie. “Ik zwerf de wereld rond, maar ik zou nergens anders willen wonen dan in Gent”

    Sportjournalist Stijn Vlaeminck groeide op in Lokeren en woont intussen al meer dan de helft van zijn leven in Gent. Waar kunnen we hem vinden als hij geen verslag uitbrengt van een wielerklassieker of de sport in het VTM Nieuws presenteert? Stijn deelt voor ons zijn favoriete horecazaken, fietsroutes, shopadressen en natuurplekjes.