Kinderfeest op Leefschool Oosterzele

In de Leefschool van Oosterzele wordt vandaag geen les gegeven maar wel een groot Kinderfeest georganiseerd. Dat vervang de jaarlijkse kinderfuif op de school.

 1. Niet langer gebonden aan de (mindere) modem van je operator: kiezen we binnenkort zelf ons ideale apparaat?
  Mijntelco

  Niet langer gebonden aan de (mindere) modem van je operator: kiezen we binnenkort zelf ons ideale apparaat?

  Als het van het BIPT afhangt, kunnen we straks kiezen welke modem we nemen wanneer we een nieuw internetabonnement afsluiten. De Belgische telecomregulator kondigde daar eind vorig jaar een ontwerpbesluit voor aan. Het zou betekenen dat je als klant niet langer verplicht bent om de modem van je internetprovider te gebruiken, maar je eigen apparaat kan aansluiten op het netwerk. Mijntelco.be zoekt uit of dat een goede verandering zou zijn.
 2. Na onverwacht overlijden van Michiel (29) stapte zus Laura mee in familiebedrijf Remory: “Ze is 91 maar oma komt nog iedere dag koffiezetten”
  PREMIUM

  Na onverwacht overlijden van Michiel (29) stapte zus Laura mee in familiebe­drijf Remory: “Ze is 91 maar oma komt nog iedere dag koffiezet­ten”

  Met 104 jaar op de teller is fietsenwinkel Remory-Van Heddeghem in de Moerstraat een icoon in Wetteren en omstreken. Maar na het onverwachts overlijden van medezaakvoerder Michiel Remory in de zomer van 2019, stapte zus Laura (34) noodgedwongen mee in de zaak van haar ouders. “Van de ene dag op de andere gaf ik mijn job op”, vertelt de vrouw, die nu hoopvol naar de toekomst kijkt.
  Wetteren
 3. Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”
  Tweakers

  Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”

  De bedenkers van de laptop hadden destijds een helder doel: computers makkelijk overal mee naartoe nemen. In bepaalde omstandigheden wil je zo’n ding dan ook gebruiken op plaatsen waar niet meteen een stopcontact in de buurt is. En dat liefst zo lang mogelijk. Laptopexpert Jelle Stuip van technologiesite Tweakers tipt daarom, binnen drie prijsklassen, de laptops met een langgerekt batterijleven.