Jakob, Arne en Liam zoeken verse krachten voor de uitbating van Jeugdclub Pallieter in Scheldewindeke.
Volledig scherm
Jakob, Arne en Liam zoeken verse krachten voor de uitbating van Jeugdclub Pallieter in Scheldewindeke. © Didier Verbaere

Jeugdclub Pallieter zoekt vers en jong bloed in bestuur

ScheldewindekeNet als de horeca heeft ook Jeugdclub Pallieter in Scheldewindeke noodgedwongen anderhalf jaar de deuren dicht gehouden. Het bestuur wil met vereende krachten de werking weer op het spoor zetten en zoekt extra medewerkers.

 1. RESTOTIP. Colmar, à volonté smullen tegen democratische prijzen
  PREMIUM
  Gent

  RESTOTIP. Colmar, à volonté smullen tegen democrati­sche prijzen

  Toegegeven, de Kortrijksesteenweg is niet meteen de meest idyllische locatie van Gent en al zeker niet ter hoogte van het op- en afrittencomplex in Sint-Denijs-Westrem waar ‘de Colmar’ zich bevindt. Maar... elk nadeel heb zijn voordeel: dit restaurant beschikt over een ruime parking waar je je wagen makkelijk kwijt kan en je snel je honger kan stillen. We zijn benieuwd of de keuken het niveau van het gemiddelde snelwegrestaurant overstijgt.
 2. Trailer van aflevering 7 ‘House of the Dragon’ belooft meest intense en emotionele aflevering tot nu toe
  Play
  TV
  2

  Trailer van aflevering 7 ‘House of the Dragon’ belooft meest intense en emotionele aflevering tot nu toe

  De trailer voor de zevende aflevering van HBO-serie ‘House of the Dragon’ toont de eerste beelden van wat een zeer intense aflevering blijkt te worden. Het begint met de nasleep van de vurige dood van Laena Velaryon. Maar daar blijft het niet bij. Want er wordt ook een draak vermist en er lijken dodelijke allianties te zijn gevormd terwijl de spanningen in Westeros hun hoogtepunt bereiken.