Alle gemeentediensten, OCMW en politie krijgen onderdak in een nieuw dienstencentrum op het Dorp van Oosterzele.
Volledig scherm
PREMIUM
Alle gemeentediensten, OCMW en politie krijgen onderdak in een nieuw dienstencentrum op het Dorp van Oosterzele. © Didier Verbaere

De Pariochiale Kring en een woning moeten wijken voor nieuw dienstencentrum: “Administratie, politie en OCMW op één adres: Dorp 1"

OosterzeleDe uitbreiding van het huidige gemeentehuis met een nieuwbouw naast de deur, komt er. De gemeenteraad heeft de samenwerking met de intercommunale Solva goedgekeurd. De Parochiale Kring en een woning naast de apotheek maken straks plaats voor een nieuw dienstencentrum. Daar krijgen ook het OCMW en de lokale politie onderdak. De werken starten eind 2023.

  1. Student-ondernemers vieren einde van corona met DJ-set vanuit luchtballonnen. “Uitzending op terrassen, van Charlatan tot Praag”
    Gent

    Stu­dent-onderne­mers vieren einde van corona met DJ-set vanuit luchtbal­lon­nen. “Uitzending op terrassen, van Charlatan tot Praag”

    Twee Gentse student-ondernemers, Thomas Lissens (23) en Eduardo Pires Fernandes (23), vieren het einde van corona met een ongeziene stunt. Ze organiseren zondag spectaculaire DJ-sets... in twee luchtballonnen, terwijl ze over Gent vliegen. Live zal je daar niks van horen, zo’n ballon vliegt minstens 300 meter hoog. Maar het evenement wordt wel uitgezonden op schermen op verschillende terrassen.