AA Gent-fans Jo en Nele op bedevaart van Balegem naar het Koning Boudewijnstadion voor de finale van de Beker van België.
Volledig scherm
AA Gent-fans Jo en Nele op bedevaart van Balegem naar het Koning Boudewijnstadion voor de finale van de Beker van België. © Didier Verbaere

Buffalo-koppel stapt 55 kilometer naar Koning Boudewijnstadion: “Om de voetbalgoden gunstig te stemmen” - Eerste halte bereikt!

Buffalo-fans Jo De Munter en zijn echtgenote Nele Van de Voorde (beide 47), zijn dinsdagochtend in Balegem vertrokken op bedevaart richting Koning Boudewijn-stadion in Brussel. Daar gaan ze woensdagnamiddag hun club AA Gent aanmoedigen tijdens de finale van de Beker van België tegen KV Mechelen. Een tochtje van 55 kilometer om de voetbalgoden gunstig te stemmen. Omstreeks 17.30 uur arriveerden ze op hun slaapplaats in Affligem. Morgen trekken ze verder richting fandorp aan het stadion. 

4 reacties

 • Rik Ost

  2 jaar geleden
  Alle supporters van vak 127 zijn fier op jullie! Een beetje zot is wel ok!
 • Wim Hautekeete

  2 jaar geleden
  Sterk !
 • didier de coster

  2 jaar geleden
  succes beste aagentfans en hopelijk zijn de weergoden jullie gunstig gezind; cobw
 • Christiaan Van Waeyenberge

  2 jaar geleden
  Genoeg spijs en drank mee ? Succes !!!
 1. Hond bungelt in lucht met halsband aan poort
  Play

  Hond bungelt in lucht met halsband aan poort

 2. André Hazes spreekt over de gehoorpro­ble­men van zijn vader: "Zijn stem was zo goed maar hij zong vals omdat hij de toon niet hoorde"
  Play
  Kleine Jongen

  André Hazes spreekt over de gehoorpro­ble­men van zijn vader: "Zijn stem was zo goed maar hij zong vals omdat hij de toon niet hoorde"