N42 Gijzenzele.
Volledig scherm
N42 Gijzenzele. © Google Street View

Bestuurder slechts lichtgewond bij zware kop-staartaanrijding op N42

GijzenzeleDe N42 tussen Wetteren en Gijzenzele was zaterdagnamiddag even afgesloten na een zware kop-staartaanrijding waarbij drie voertuigen waren betrokken. Eén bestuurder moest uit de wagen worden bevrijd maar raakte slechts lichtgewond. 

 1. Langspeelfilm ‘Adam en Eva’ naar Filmfestival Oostende: “Zeer trots op al die lokale spelers, die zichzelf in deze film hebben overtroffen”
  PREMIUM
  Vlaamse Ardennen

  Langspeel­film ‘Adam en Eva’ naar Filmfesti­val Oostende: “Zeer trots op al die lokale spelers, die zichzelf in deze film hebben overtrof­fen”

  Na een maandenlange onderbreking door de coronacrisis keert de langspeelfilm ‘Adam en Eva’ terug naar de filmzalen. De prent van Nicolas Rahoens (52) krijgt vrijdag zelfs zijn Belgische première in Oostende. “We zijn opnieuw vertrokken en weten niet waar dit eindigt”, glundert de filmmaker, die voor de film alle 35 acteurs rekruteerde in de Vlaamse Ardennen.
 2. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
  Gouden 11
  1

  Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

  Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.
 3. OdeGand verovert morgen de stad, en er zijn nog tickets te koop: “Alleen het slotconcert en het vuurwerk mogen we niet doen”
  Gent

  OdeGand verovert morgen de stad, en er zijn nog tickets te koop: “Alleen het slotcon­cert en het vuurwerk mogen we niet doen”

  Zaterdag palmt OdeGand opnieuw de stad in, voor één keer niet als startschot voor het Festival van Vlaanderen, maar er middenin. Misschien is dat de reden waarom het populaire gebeuren nog niet helemaal is uitverkocht, of misschien durven mensen nog niet allemaal terug naar evenementen gaan. “Qua ticketverkoop mogen we zéker niet klagen", zegt Veerle Simoens, directeur van het Festival van Vlaanderen.