Een toekomstbeeld van de galerij en de tuin volgens de plannen van de Vanmoerkerkes.
Volledig scherm
Een toekomstbeeld van de galerij en de tuin volgens de plannen van de Vanmoerkerkes. © LBB

Zo luxueus ziet het Thermae Palace Hotel in Oostende er straks misschien uit

De stad Oostende evalueert op dit moment de plannen van de drie kandidaten die het luxueuze Thermae Palace Hotel willen kopen, maar één kandidaat is het wachten beu. Mark Vanmoerkerke, de huidige uitbater, heeft zijn plannen gewoon zelf bekendgemaakt. "Ons geduld geraakt op. Trouwens, de renovatie is bijzonder dringend."

4 reacties

 • Pieter Martens

  3 jaar geleden
  Met de nadruk op misschien.
 • vanaeken jokke

  3 jaar geleden
  Heeft Johan VDL toch zijn goesting gekregen,hij was nog maar juist terug burgemeester en vond dat het verkocht moest worden.Iedereen viel daar van zijn stoel toen hij zij we verkopen dat zelfs de leden van zijn partij.Hij zal de buit die hij onder de tafel gaat ontvangen misschien verdelen vandaar de toestemming tot verkoop.
 • Gerard Braeckmans

  3 jaar geleden
  En wat mag een nachtje slapen en ontbijt kosten?
 • Thierry Vansweevelt

  3 jaar geleden
  Mooi gebouw. Oostenrijkse allure. Ik zou er zeker komen ontspannen. Binnen een jaar of tien als het af is.
 1. 117 passagiers richting Oostende urenlang vast op Tenerife door technisch defect vliegtuig

  117 passagiers richting Oostende urenlang vast op Tenerife door technisch defect vliegtuig

  117 passagiers zijn deze avond met meer 24 uur vertraging vertrokken richting Oostende na een technisch defect van het vliegtuig in Tenerife. “Toen duidelijk werd dat het defect niet meteen kon opgelost worden, hebben we besloten de mensen te laten wachten in hotels. Ondertussen is het vliegtuig kunnen vertrekken”, zegt Piet Demeyere van TUI. De reizigers zelf spreken van een gebrek aan communicatie, die volgens TUI via SMS verloopt.
 2. Wordt er te snel gereden in de Oostendse wijken? “Het is eerder een gevoel dat leeft, maar we werken er wel aan verkeersluwe straten”
  Oostende

  Wordt er te snel gereden in de Oostendse wijken? “Het is eerder een gevoel dat leeft, maar we werken er wel aan verkeerslu­we straten”

  Door de verkeersdrukte op de Torhoutsesteenweg kiezen veel automobilisten voor een alternatieve route langs de wijk Stene of de Leeuwerikenstraat. Ook in de Frère Orbanstraat is volgens gemeenteraadslid Karel Labens (sp.a-stadsmakers) een onveiligheidsgevoel, omdat auto’s er te snel rijden. Volgens schepen Björn Anseeuw en korpschef Philip Caestecker blijkt uit objectieve gegevens dat de situatie meevalt. “Maar het is ons doel om het centrum autoluw te maken en enkel bestemmingsverkeer toe te laten in de wijken. We zijn daar volop mee bezig.”
 1. Wandelaars zitten dagenlang in extreem weer vast op berg
  Play

  Wandelaars zitten dagenlang in extreem weer vast op berg

 2. Bernie Sanders zamelt bijna 1,5 miljoen euro in door populaire wanten
  Play

  Bernie Sanders zamelt bijna 1,5 miljoen euro in door populaire wanten