Deze twee dames kwamen meermaals in beeld bij de inbraak in het appartement in de Verlaatstraat, zowel ervoor als erna.
Volledig scherm
Deze twee dames kwamen meermaals in beeld bij de inbraak in het appartement in de Verlaatstraat, zowel ervoor als erna. © rv

Zijn deze twee vrouwen op inbrekerspad in Oostende en Bredene? “Gewacht tot we vertrokken waren, flat in grote wanorde achtergelaten”

Oostende/BredeneJohan De Jonghe (58) uit de Verlaatstraat in Oostende trof woensdagmiddag zijn flat aan in grote wanorde. Alles werd doorzocht en er bleek heel wat gestolen. “Twee dames werden in de buurt gespot voor en na de inbraak. Zij zitten er ongetwijfeld voor iets tussen. Een buurvrouw zag ze ook de hele tijd observeren.” Mogelijk zijn ze ook verantwoordelijk voor andere inbraken, zoals op dinsdag in Bredene.

  1. Oostende start in maart met inzamelen noodvoedselhulp om te leveren aan armoedeorganisaties
    Oostende

    Oostende start in maart met inzamelen noodvoed­sel­hulp om te leveren aan armoedeor­ga­ni­sa­ties

    Oostende start in maart met een voedselverdeelplatform. De organisaties die noodvoedsel uitdelen in Oostende zamelen normaal zelf voedsel in bij zowel winkels als de voedselbank. De stad wil hen hierbij vanaf maart ondersteunen. Op die manier zouden de vrijwilligers extra tijd krijgen om zich te focussen op de mensen die ze helpen. De voedselbank van West-Vlaanderen schenkt alvast een koelwagen om de etenswaren veilig te kunnen ophalen.