Een elektrisch dekentje zette een zetel in het kapsalon in lichterlaaie.
Volledig scherm
Een elektrisch dekentje zette een zetel in het kapsalon in lichterlaaie. © Lescrauwaet

Zetel vat vuur in Oostends kapsalon: uitbaatster en haar dochter moeten naar ziekenhuis

OostendeIn kapsalon Z-line in Oostende is dinsdagmiddag brand uitgebroken. Een elektrisch dekentje vatte vuur en zette ook een zetel in lichterlaaie. De eigenares kon nog zelf even blussen, tot de brandweer het overnam. De schade valt mee, maar de vrouw en haar dochter werden naar het ziekenhuis overgebracht.

 1. Liegen over je vorige loon om een hoger salaris te strikken? Dit zeggen de experts
  Jobat

  Liegen over je vorige loon om een hoger salaris te strikken? Dit zeggen de experts

  Heb je een nieuwe baan in het vizier, komt vroeg of laat het onderwerp ‘loon’ naar boven. Om je nieuwe salaris te bepalen of een goed voorstel te kunnen doen, durft een werkgever daarbij al eens vragen wat je op je huidige job verdient. Vind je dit maar een ongemakkelijke vraag en weet je er geen blijf mee? Is je huidige loon aan de lage kant en wil je een mooie promotie niet mislopen met een al te eerlijk antwoord? Jobat.be legt de kwestie voor aan hr-dienstverlener SD Worx.
 2. REPORTAGE. Eerbetoon voor Arno op Oostendse Paulusfeesten werd een indrukwekkend feest: “Arno leeft voor altijd”
  PREMIUM
  Oostende

  REPORTAGE. Eerbetoon voor Arno op Oostendse Paulusfees­ten werd een indrukwek­kend feest: “Arno leeft voor altijd”

  De Paulusfeesten werden maandagavond afgesloten met een eerbetoon aan Arno. De Oostendse artiest overleed op 23 april aan de gevolgen van pancreaskanker op 72-jarige leeftijd. Dat hij niet snel zal vergeten worden, bleek alvast uit de massale opkomst. Het Petrus- en Paulusplein stroomde volledig vol met meer dan 10.000 bezoekers om mee te vieren. Het werd immers geen emotionele avond, maar een groot feest met centraal het prachtige repertoire dat Arno heeft achtergelaten.
 1. Reetje op zoek naar water, gewassen verschralen onder loden zon: de droogte in West-Vlaanderen in 17 opvallende beelden
  West-Vlaanderen

  Reetje op zoek naar water, gewassen verschra­len onder loden zon: de droogte in West-Vlaanderen in 17 opvallende beelden

  Akkers worden woestijnen, vissen spartelen in opdrogende vijvers, landbouwers zien hun gewassen sterven door een gebrek aan water. De droogte laat zich voelen in West-Vlaanderen, voor landbouw, mens en dier. “Voor het drinkwater is de toestand ernstig, maar niet precair”, zegt Katrien Smet van de Vlaamse Milieumaatschappij (VMM). Een stand van het water in de kustprovincie. En 17 foto’s, de voorbije week genomen door onze fotografen in West-Vlaanderen.