Politie Oostende.
Volledig scherm
Politie Oostende. © Bart Boterman

Zes personen betrapt bij samenscholing op appartement

 1. ‘Gezellige, maar beheersbare drukte’ aan kust tijdens slotweekend paasvakantie: “Voor veel mensen zorgt een gocartritje voor wat verstrooiing”
  Oostende

  ‘Gezellige, maar beheersba­re drukte’ aan kust tijdens slotweek­end paasvakan­tie: “Voor veel mensen zorgt een gocartrit­je voor wat verstrooi­ing”

  Een stralend zonnetje, zo’n 12 graden en een briesje. Alle weerselementen waren aanwezig voor een mooi einde van de paasvakantie. In Oostende bijvoorbeeld was het druk, maar problemen stelden zich niet. “Alles is onder controle”, merkte burgemeester Bart Tommelein (Open Vld) op. Intussen zorgt het mooie weer voor een positieve afsluiter bij veel ondernemers die leven van het toerisme.
 2. Geen inspiratie meer voor een uitstap met de kids? Ga eens op wandel met ‘Ziggi’ op de Oosteroever
  Oostende

  Geen inspiratie meer voor een uitstap met de kids? Ga eens op wandel met ‘Ziggi’ op de Oosteroe­ver

  Het einde van de paasvakantie komt in zicht en misschien is de inspiratie om de kinderen bezig te houden stilaan wat kariger. Het boekje ‘Op stap met Ziggi’ biedt misschien de nodige afwisseling, het dompelt een gewone wandeling op de Oostendse Oosteroever onder in een wondere fantasiewereld. Bunkers worden levende strandreuzen en de oude vissersboot heeft heel wat verhalen te vertellen.
 1. "Shame on you", voetbalsupporters uiten ongenoegen over Super League
  Play

  "Shame on you", voetbalsup­por­ters uiten ongenoegen over Super League

 2. Jake in tranen na bewegende foto van zijn overleden vrouw
  Play

  Jake in tranen na bewegende foto van zijn overleden vrouw