Zanger Andrei Lugovski reikt gerecht zélf nieuwe piste aan in onderzoek naar poging gifmoord

Er komt alsnog bijkomend onderzoek naar de poging gifmoord op de Oostendse tenorzanger Andrei Lugovski (37). Het Brugse parket wilde het dossier afsluiten zonder dader, maar de verdediging kwam zelf met een nieuwe piste op de proppen. Een Nederlandse vrouw uit de entourage van Lugovski blijkt in dezelfde periode eveneens vergiftigd met thallium, een bestanddeel van rattenvergif. “Dit geeft opnieuw moed”, reageert de zanger.

  1. Ooit in beeld bij Barcelona: Evangelos ‘Evan’ Patoulidis moet verrijking worden op middenveld KV Oostende: “Speelkansen van Theate hebben keuze beïnvloed”
    Oostende

    Ooit in beeld bij Barcelona: Evangelos ‘Evan’ Patoulidis moet verrijking worden op middenveld KV Oostende: “Speelkan­sen van Theate hebben keuze beïnvloed”

    De (voorlopig) laatste transfer van KV Oostende luistert naar de naam Evangelos Patoulidis (19). Of zeg maar gewoon ‘Evan’. In de oefenmatch tegen Zwevezele liet de Brusselaar met Griekse roots al flarden van zijn potentieel zien met een knappe goal, bijvoorbeeld. “Ik speelde nog met Arthur Theate bij de beloften van Standard. Toen ik zag dat hij hier direct speelkansen kreeg in het eerste, leek KVO een goeie stap in m’n carrière.” Afwachten of hij - en heel Oostende - maandag überhaupt in actie moeten komen.