De man gedroeg zich agressief bij z'n arrestatie. (illustratiebeeld)
Volledig scherm
De man gedroeg zich agressief bij z'n arrestatie. (illustratiebeeld) © ANP XTRA

Wildplasser schopt politieman tegen de schenen en bedreigt hem: "Ik ga je pakken”

OostendeEen 28-jarige Congolees uit Oostende heeft 6 maanden cel gekregen voor weerspannigheid en smaad tegenover de politie. I.O. gedroeg zich bijzonder agressief nadat een patrouille hem betrapte op wildplassen.

 1. Verpleger Bram trotseert drukste zomer op spoedafdeling van AZ Damiaan: “Twee jaar geleden waren we ‘helden’, nu zijn we opnieuw klachtenbrieven aan het lezen”
  PREMIUM
  Oostende

  Verpleger Bram trotseert drukste zomer op spoedafde­ling van AZ Damiaan: “Twee jaar geleden waren we ‘helden’, nu zijn we opnieuw klachten­brie­ven aan het lezen”

  “Dit is zonder twijfel de drukste zomer op onze spoedafdeling sinds ik hier aan de slag ging.” Verpleger Bram Depoorter draait al 15 jaar mee op de spoedafdeling van AZ Damiaan in Oostende, maar moet dezer dagen, net als zijn collega’s, een tandje bijsteken om alle patiënten de juiste zorg te kunnen geven. Wij zochten hem op tijdens zijn shift op zondagnamiddag. “Hier weet je nooit hoe je planning er uit zal zien.”
 1. Liegen over je vorige loon om een hoger salaris te strikken? Dit zeggen de experts
  Jobat

  Liegen over je vorige loon om een hoger salaris te strikken? Dit zeggen de experts

  Heb je een nieuwe baan in het vizier, komt vroeg of laat het onderwerp ‘loon’ naar boven. Om je nieuwe salaris te bepalen of een goed voorstel te kunnen doen, durft een werkgever daarbij al eens vragen wat je op je huidige job verdient. Vind je dit maar een ongemakkelijke vraag en weet je er geen blijf mee? Is je huidige loon aan de lage kant en wil je een mooie promotie niet mislopen met een al te eerlijk antwoord? Jobat.be legt de kwestie voor aan hr-dienstverlener SD Worx.