De nieuwe collectie van Jeune Premier.
Volledig scherm
De nieuwe collectie van Jeune Premier. © Jeune Premier

Wie vrijdag een Jeune Premier koopt, steunt rechtstreeks kinderen met moeilijke sociale achtergrond: “Statement tégen Black Friday”

OostendeWie komende vrijdag een boekentas of rugzak van Jeune Premier koopt, steunt daarmee rechtstreeks de kinderen van de IBIS-school in Bredene. Het Oostendse boekentassenmerk maakt op die manier een statement tegen Black Friday en de kortingcultuur. “Liever kinderen met een moeilijke sociale achtergrond ondersteunen dan massaal kortingen geven.”

  1. MIJN STAD. Onderneemster Ellen Distave over haar Oostende. “Het ochtendlicht tijdens een wandeling langs de jachthaven verwondert me nog elke keer”
    PREMIUM
    Oostende

    MIJN STAD. Onderneem­ster Ellen Distave over haar Oostende. “Het ochtend­licht tijdens een wandeling langs de jachthaven verwondert me nog elke keer”

    Ellen Distave baat de hippe kleding- en meubelwinkel LILY uit in de Oostendse binnenstad en werkt al jaren mee om het imago van de stad mee op te krikken. Met haar onvermoeibare inzet zette ze al heel wat initiatieven op poten en is daarnaast ook een van de drijvende krachten achter evenementen als de Ostend Night Run. Ze is dan ook een grote Oostendefan en vertelt maar wat graag hoe dat komt.