Centrummanagement-voorzitter Koen Lenoir, schepen Charlotte Verkeyn, Filip Roelandt – CEO van het Economisch Huis Oostende – en Krista Claeys van het Economisch Huis.
Volledig scherm
Centrummanagement-voorzitter Koen Lenoir, schepen Charlotte Verkeyn, Filip Roelandt – CEO van het Economisch Huis Oostende – en Krista Claeys van het Economisch Huis. © LBB

Werken in de winkelstraat of leuke acties gepland? Handelaars in centrum lezen het weldra in één app: “Zo wordt Oostende een nóg betere shoppingstad”

oostendeVan aankomende acties voor de klant tot vacatures in een winkel: de handelaars in het centrum van Oostende zijn binnenkort online met elkaar verbonden en kunnen zo veel meer van elkaar te weten komen. Het Economisch Huis Oostende is de tweede in ons land dat Chainels, via app of e-mail, als communicatiemiddel zal gebruiken. En dat is uiteindelijk ook positief voor de shoppers.

  1. PayPal verliest een belangrijke troef: welke voordelen heeft het nog? En kies je beter voor betalen met een kredietkaart?
    Spaargids.be

    PayPal verliest een belangrij­ke troef: welke voordelen heeft het nog? En kies je beter voor betalen met een krediet­kaart?

    Het betaalplatform PayPal stopt met het vergoeden van retourkosten. Een vergoeding daarvoor indienen is dus niet langer mogelijk. PayPal verliest daarmee een grote troef in vergelijking met andere betaaldiensten. Op welk vlak verschilt het dan nog van een kredietkaart? En hoe populair is PayPal in België eigenlijk? Spaargids.be maakt de analyse.