Wendy Van Wanten treedt op 29 februari 2020 met haar vrienden in het Kursaal Van Oostende op om haar feestjaar af te trappen
Volledig scherm
Wendy Van Wanten treedt op 29 februari 2020 met haar vrienden in het Kursaal Van Oostende op om haar feestjaar af te trappen © Benny Proot

Wendy Van Wanten start feestjaar 2020 in Kursaal Oostende: “Ik blijf een kind van de zee”

Met een concert op 29 februari 2020 in het Kursaal van Oostende wil Wendy Van Wanten een feestjaar op gang trappen. Samen met heel wat muzikale vrienden viert ze haar 60ste verjaardag en 30 jaar Wendy Van Wanten. Er werd volop gegrapt tijdens de aankondiging van het concert, maar zo gaat het ook echt, verzekert de zangeres. “Er is een goede sfeer tussen de collega’s en het is leuk om dan eens samen iets te doen voor deze speciale gelegenheid”

0 reacties

 1. Team Histoires d’O neemt vliegende start met twee horecazaken én topchefs in nieuwe strandbar: “Verwacht een vleugje Ibiza”
  PREMIUM
  Oostende

  Team Histoires d’O neemt vliegende start met twee horecaza­ken én topchefs in nieuwe strandbar: “Verwacht een vleugje Ibiza”

  Histoires d’O heeft zijn 10de verjaardag gevierd met - hopelijk - de allerlaatste takeawaybox. Vanaf nu focussen uitbaters Kevin Beirens en Marion Ingelaere zich volledig op de heropening van de brasserie op de Oostendse zeedijk, maar ook pop-up Bites & Bikes in Oudenburg keert terug én er komt een strandbar bij. Excuseer, ‘culinaire beachbar’. “We zijn fier dat we een tweesterrenchef konden strikken.”
 1. Orphée overleefde aanslag in Maalbeek: “Ik slik nog altijd meer dan 15 pillen per dag tegen pijn”
  Play

  Orphée overleefde aanslag in Maalbeek: “Ik slik nog altijd meer dan 15 pillen per dag tegen pijn”

 2. Vrachtwagen breekt doormidden na treinbotsing
  Play

  Vrachtwa­gen breekt doormidden na treinbot­sing