De zeventiger schopte naar een politiecombi.
Volledig scherm
De zeventiger schopte naar een politiecombi. © Bart Boterman

Weerspannige zeventiger met afkeer voor ‘man met de pet’ krijgt 4 maanden cel

Een 73-jarige Oostendenaar heeft 4 maanden cel met uitstel gekregen voor weerspannigheid tegenover de politie. Walter D. had vorige maand een opvallende verklaring voor zijn daden. “Ik ben geen fan van de mannen met de pet”, verwees hij naar een onverwerkt jeugdtrauma.

0 reacties

 1. Alain en ook Alain van Preuteleute zijn klaar om Diaz Arena met 9.000 toeschouwers op zijn kop te zetten. “Het wordt dikke leute”
  PREMIUM
  Oostende

  Alain en ook Alain van Preuteleu­te zijn klaar om Diaz Arena met 9.000 toeschou­wers op zijn kop te zetten. “Het wordt dikke leute”

  Preuteleute speelt zaterdag in een uitverkochte Diaz Arena voor 9.000 toeschouwers een groots opgezette verjaardagsshow ‘Greatest Tits’. De hitjes ‘Pakt je zak’, ‘Bluuf me je fikkn van me’ en ‘Dikke Vette’, die ondertussen tot het collectief geheugen van de Oostendenaars behoren, zullen ongetwijfeld massaal meegezongen worden. Acteur Sebastien Dewaele en zijn compagnon Tom Vanrijckeghem zijn er alvast klaar voor. “We hebben nog nooit zo veel gerepeteerd”, vertelt Sebastien Dewaele.
 1. Alsnog 30 maanden effectief voor geweldpleging en weerspannigheid nadat beklaagde voorwaarden niet naleeft
  Nieuwpoort/Middelkerke

  Alsnog 30 maanden effectief voor geweldple­ging en weerspan­nig­heid nadat beklaagde voorwaar­den niet naleeft

  Een 38-jarige man uit Middelkerke is door de Brugse correctionele rechtbank alsnog veroordeeld tot 30 maanden effectieve gevangenisstraf voor weerspannigheid en opzettelijke slagen en verwondingen. Davy V. brak de arm van zijn 66-jarige huisgenote en ging de politie te lijf. In mei 2020 kreeg de beklaagde voor die feiten 30 maanden met uitstel, maar hij lapte zijn voorwaarden aan zijn laars.
 2. ASSISEN LIVE. “Alexander Dean paste de ‘truc Dutroux’ toe”: Jef Vermassen haalt zwaar uit op proces tegen moordende bodybuilder
  Play
  Moere/Varsenare/Sint-Amandsberg

  ASSISEN LIVE. “Alexander Dean paste de ‘truc Dutroux’ toe”: Jef Vermassen haalt zwaar uit op proces tegen moordende bodybuil­der

  Bijna 5 jaar na de feiten verschijnt Alexander Dean (29) uit Varsenare voor het hof van assisen in Brugge voor viervoudige moord. De bodybuilder bracht op 25 juli 2017 z’n ex-liefje Maïlys Descamps (18) en haar grootouders Gery Cappon (68) en Marie-José Vanleene (64) om het leven in Moere. De nacht voordien had hij ook al fotograaf Jeroen Verstraete (39) doodgestoken in Sint-Amandsberg. Dinsdag komen de laatste getuigen, waaronder de zus en moeder van Dean, aan bod. Daarna gaan de eerste pleidooien van start. Volg alle ontwikkelingen hieronder in onze liveblog.