Hugo Dewulf verdween vorige week in het Spaanse dorpje Hondon de los Frailes.
Volledig scherm
Hugo Dewulf verdween vorige week in het Spaanse dorpje Hondon de los Frailes. © RV/Google Street View

Week na verdwijning zijn zoekacties naar Hugo (81) in Spanje stopgezet: “Misschien wordt papa’s scootmobiel ooit teruggevonden”

OostendeEen week nadat hij spoorloos verdween in het Spaanse Hondon de los Frailes zijn de zoekacties naar de uitgeweken Oostendenaar Hugo Dewulf (81) stopgezet. Dat meldt zijn zoon Patrick. “Ze weten niet meer waar ze nog moeten zoeken”, vertelt hij.

  1. Ook in crisistijd zal Oktoberfoor op volle toeren draaien: “Wij houden onze prijzen gelijk ondanks de stijgende kosten... De bezoekers moeten zich toch kunnen amuseren”
    PREMIUM
    Oostende

    Ook in crisistijd zal Oktober­foor op volle toeren draaien: “Wij houden onze prijzen gelijk ondanks de stijgende kosten... De bezoekers moeten zich toch kunnen amuseren”

    “Vroeger startte de kermis met een verminderingsdag, dat is nu niet meer zo.” Maar niet getreurd: de Oktoberfoor in Oostende, die vrijdag van start gaat, blijft ook in woelige tijden ‘the place to be’ voor wie van kermisplezier houdt. De foorkramers hopen alvast op een goede opkomst, om uit de kosten te geraken.