Frank Dubbe, frontman van Revenge 88.
Volledig scherm
Frank Dubbe, frontman van Revenge 88. © Foto Benny Proot

"We spelen de tent plat"

OOSTENDERevenge 88 staat zondag op het podium van de Paulusfeesten. "Anderhalf uur rocken met veel gastmuzikanten en danseressen", zegt frontman Frank Dubbe. De muzikant kondigt in één adem aan dat er een tweede uitgave komt van zijn boek. "Met de meest pikante anekdotes."

 1. Sp.a blijft “zagen” over ‘trage coronasteun’ voor Oostendenaars: “Nog steeds ligt er 800.000 euro op het bureau van schepen Waldmann”
  Oostende

  Sp.a blijft “zagen” over ‘trage coronas­teun’ voor Oostende­naars: “Nog steeds ligt er 800.000 euro op het bureau van schepen Waldmann”

  Oppositiepartij sp.a-stadsmakers hamert opnieuw op de “trage uitkering van coronasteun” aan inwoners die getroffen zijn door de crisis. Oostende kreeg 990.000 euro van de hogere overheid om inwoners bij te staan die inkomsten verliezen of extra kosten hebben, maar volgens sp.a komt die steun niet bij de mensen terecht. “Eind december werd nog altijd maar 85.097 euro uitgekeerd”, vertelt fractieleider John Crombez. “Sp.a schetst een verkeerd beeld”, reageert schepen Natacha Waldmann (Groen).
 2. 11 nieuwe besmettingen met Zuid-Afrikaanse variant in Oostende: “We zien dat veel meer mensen zich laten testen”
  Oostende

  11 nieuwe besmettin­gen met Zuid-Afrikaanse variant in Oostende: “We zien dat veel meer mensen zich laten testen”

  Uit de extra testing van afgelopen weekend in Oostende zijn veertien nieuwe coronabesmettingen naar boven gekomen, waarvan vermoedelijk elf met de Zuid-Afrikaanse variant. In de drie betrokken zorginstellingen gaat het over 35 bevestigde besmettingen met deze variant. Momenteel is er nog extra labo-onderzoek bezig op een aantal stalen. De afgelopen week werden er in Oostende in totaal 142 besmettingen met Covid-19 vastgesteld. Dat is een stijging met 60 procent in vergelijking met vorige week.
 3. Opnieuw kassierster bedreigd bij overval op buurtsupermarkt: “Dader struikelde en liet zijn pistool vallen toen hij wegvluchtte”
  PREMIUM
  Oostende

  Opnieuw kassier­ster bedreigd bij overval op buurtsuper­markt: “Dader struikelde en liet zijn pistool vallen toen hij wegvlucht­te”

  Een overvaller heeft zaterdagavond een kassierster van supermarkt Spar op de Gistelsesteenweg in Stene bedreigd met een pistool. De overvaller ging aan de haal met de inhoud van de kassa en sigaretten. Zaakvoerder Jurgen Declercq (49) achtervolgde de dief nog, maar de dader kon ontkomen. Het is al de tweede overval op een buurtsupermarkt in Stene in anderhalve maand. “Ik besefte toen dat het een kwestie van tijd was voor het ook bij ons zou gebeuren.”
 1. Truck vol karaokemateriaal rijdt te snel en mist dan bocht
  Play

  Truck vol karaokema­te­ri­aal rijdt te snel en mist dan bocht

 2. Yvette gaat viraal nadat ze haar kast vergeet op te ruimen
  Play

  Yvette gaat viraal nadat ze haar kast vergeet op te ruimen