Een toekomstbeeld van het nieuwe gebouw van Groep Versluys op de Oosteroever
Volledig scherm
Een toekomstbeeld van het nieuwe gebouw van Groep Versluys op de Oosteroever © rv

Voorverkoop van zevende fase bouwproject Versluys op de Oosteroever van start: “De vraag is groot”

Versluys Groep start een jaar vroeger dan gepland met de voorverkoop van het nieuwe project ‘Dock 5’ op de Oosteroever in Oostende. De lancering van deze nieuwe residentie, ondertussen reeds de 7de deelfase op de Oosteroever, bevestigt volgens Bart Versluys de stijgende populariteit van dit nieuwe stadsdeel in Oostende.

1 reactie

 • Peter Dewaele

  2 jaar geleden
  Ik zou er alvast nooit willen wonen.
 1. ASSISEN. Tommy Jonckheere (32) schuldig aan opzettelijke slagen met de dood van Willy Deweert (55) tot gevolg: “Er is twijfel over de intentie tot doden”
  PREMIUM
  Oostende

  ASSISEN. Tommy Jonckheere (32) schuldig aan opzettelij­ke slagen met de dood van Willy Deweert (55) tot gevolg: “Er is twijfel over de intentie tot do­den”

  In het Brugse assisenhof is Tommy Jonckheere (32) schuldig verklaard aan opzettelijke slagen en verwondingen met de dood van Willy Deweert (55) tot gevolg. De jury volgde daarmee de stelling van de verdediging. Het Openbaar Ministerie en de burgerlijke partij hadden tevergeefs om een veroordeling voor doodslag gevraagd. Donderdagavond kent de beschuldigde z'n straf. Hij riskeert maximaal 10 jaar opsluiting.
 2. REPORTAGE. Topweekend aan zee zoals we er al lang geen meer hadden: “Wat er nu écht anders is? Iedereen is op zijn gemak”
  PREMIUM
  Kust

  REPORTAGE. Topweekend aan zee zoals we er al lang geen meer hadden: “Wat er nu écht anders is? Iedereen is op zijn gemak”

  Het weer is mooi, de horeca weer volledig open. En dat voelen ze aan de kust, waar heel wat mensen een weekendje geboekt hebben. Zelfs op zaterdag liepen er nog reservaties binnen, goed voor een gemiddelde bezetting van 80 procent. Maar wat echt opvalt? Hoe ontspannen de sfeer is wanneer de vele bezoekers op de zeedijk en doorheen de winkelstraten kuieren. “Mensen hebben zoveel moeten missen dat het nu extra genieten is.”