BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Vooruit Oostende print gratis Covid Safe Ticket af voor inwoners

OostendeOmdat heel wat mensen moeite hebben om hun Covid Safe Ticket (CST) op te vragen, heeft de Oostendse oppositiepartij Vooruit beslist om bij te springen.

 1. 1+1 actie: schrijf voor de start van het WK veldrijden een Gouden Cross-ploeg in en krijg er een gratis team bij
  Gouden Cross

  1+1 actie: schrijf voor de start van het WK veldrijden een Gouden Cross-ploeg in en krijg er een gratis team bij

  Komend weekend vindt de apotheose van het veldritseizoen plaats. In het Nederlandse Hoogerheide strijden de renners om de felbegeerde regenboogtrui. Met de Gouden Cross kan je jouw eigen droomploeg samenstellen en zo prachtige prijzen scoren. Schrijf je voor de start van de wedstrijd bij de beloften (zaterdag 4 februari om 13 uur, red.) een ploeg in, krijg je er zelfs een gratis team bij.
 2. Filmfanaat Christiaan blikt terug op FFO: “Drie films bekijken per dag, dat is topsport”
  PREMIUM
  Oostende

  Filmfanaat Christiaan blikt terug op FFO: “Drie films bekijken per dag, dat is topsport”

  De vijftiende editie van het Filmfestival Oostende (FFO) klopt af op 48.000 bezoekers. Eén van hen was kinesist Christiaan Dorchain (70), opgegroeid in Oostende maar nu woonachtig in Pervijze. En dat hij veel over heeft voor hét filmgebeuren is al snel duidelijk: om 5 uur opstaan, de eerste patiënten verzorgen en vervolgens richting Kinepolis om drie films per dag te bekijken. Met hem maken we een evaluatie en blikken terug op zijn kippenvelmoment, de slag in zijn gezicht en zijn suggesties.