Toekomstbeeld van de bouwprojecten van Versluys op de Oosteroever.
Volledig scherm
Toekomstbeeld van de bouwprojecten van Versluys op de Oosteroever. © Bouwgroep Versluys

Voor Versluys Groep is 2020 recordjaar: “Stormloop op appartementen aan de kust, vooral luxeflats met zeezicht”

OostendeDe Oostendse projectontwikkelaar Versluys Groep heeft 2020 afgesloten met een recordomzet van 109 miljoen euro in de residentiële tak, de woonsten met andere woorden. “Door de coronapandemie hebben heel wat kapitaalkrachtige Belgen de enorme troeven van de kust herontdekt”, zegt CEO Bart Versluys.

 1. Mensensmokkelaar of oplichter? Litouwer wordt met gammel zeilbootje vol illegalen geklist op Noordzee, maar komt met verrassende verklaring: “Ik wilde hen enkel geld aftroggelen”
  PREMIUM
  Blankenberge/Oostende

  Mensensmok­ke­laar of oplichter? Litouwer wordt met gammel zeilbootje vol illegalen geklist op Noordzee, maar komt met verrassen­de verklaring: “Ik wilde hen enkel geld aftrogge­len”

  Hoewel hij in het najaar in een gammel zeilbootje op de Noordzee geklist werd met vier Albanezen aan boord, ontkent een 43-jarige Litouwer een mensensmokkelaar te zijn. Goede bedoelingen had Pavel J. sowieso allerminst. “Hij wilde die illegalen oplichten", stelde zijn advocaat Bram Elyn. Het Brugse parket vorderde een effectieve celstraf van 5 jaar.
 1. Tate en Philip konden geen kinderen krijgen. Toen adopteerden ze een embryo
  Play

  Tate en Philip konden geen kinderen krijgen. Toen adopteer­den ze een embryo

 2. Gezin ontdekt wie eten van kat altijd komt stelen
  Play

  Gezin ontdekt wie eten van kat altijd komt stelen