De man werd betrapt tijdens een drugsactie in het stadion van KV Oostende.
Volledig scherm
De man werd betrapt tijdens een drugsactie in het stadion van KV Oostende. © KV Oostende

Voetbalfan mag jaar geen matchen bijwonen: hij is met cocaïne betrapt in stadion van KV Oostende

OostendeEen 28-jarige man uit Gistel moet een werkstraf van 80 uren uitvoeren, nadat hij met cocaïne op zak is betrapt in het stadion van KV Oostende. De Brugse strafrechter legde S.P. ook voor één jaar een gerechtelijk stadionverbod op.

 1. Oostends zwembad is vandaag terug open: “Misschien ietsje kouder, maar zwemmen kan zeker al”
  Oostende

  Oostends zwembad is vandaag terug open: “Misschien ietsje kouder, maar zwemmen kan zeker al”

  Maandag bleek dat niet alle zwembaden op 1 december al meteen de deuren konden openen. De temperatuur van het water kon niet op tijd op peil gebracht worden, maar dat is in Oostende geen probleem. “We hebben de temperatuur op 24 graden gehouden en het water werd intussen volop opgewarmd. Het zal misschien nog een graadje kouder zijn dan normaal vandaag, maar zwemmen is al mogelijk”, zegt schepen Bart Plasschaert.
 2. REPORTAGE: Zaken in Oostendse winkelstraat heropenen met totale uitverkoop: “Beter nu stoppen in schoonheid, dan later met een faillissement”
  PREMIUM
  Oostende

  REPORTAGE: Zaken in Oostendse winkel­straat heropenen met totale uitverkoop: “Beter nu stoppen in schoonheid, dan later met een faillisse­ment”

  Twee dames, twee dromen om een eigen kledingzaak open te houden in de zijstraat van de Oostendse Kapellestraat, twee keer een totale uitverkoop bij de heropening van de winkels dinsdag. De coronacrisis deed hen allebei beslissen om er nu al de stekker uit te trekken en niet te wachten tot het te laat is. “Het is met een bloedend hart dat ik stop, maar alles verliezen wat ik heb opgebouwd zag ik ook niet zitten”, getuigt Michelle Vanhakendover van boetiek Michelle.
 1. Man kan kantelende wagen nipt ontwijken
  Play

  Man kan kantelende wagen nipt ontwijken

 2. Is Covid de Grinch? Volgens de gouverneur van New York zijn de gelijkenissen alvast treffend
  Play

  Is Covid de Grinch? Volgens de gouverneur van New York zijn de gelijkenis­sen alvast treffend