Helikopter Agusta in het VLOC
Volledig scherm
Helikopter Agusta in het VLOC © Lieselot Watty

VLOC verwelkomt Agusta-helikopter na laatste vlucht als lesmateriaal

Het Vlaams Luchtvaartopleidingscentrum heeft woensdag de Agusta A109 H22 van Defensie verwelkomd als educatief materiaal voor de studenten Vliegtuigtechniek en Luchtvaarttechnologie. De helikopter landde op de luchthaven van Oostende en werd nadien via de weg naar het VLOC gebracht iets verderop. Een heuse operatie die vlot is verlopen.

 1. Elke (30) is vijf maanden zwanger en houdt ontbijt-en lunchbar draaiende met takeaway: “Ik doe nog altijd zoveel mogelijk zelf”
  PREMIUM
  Oostende

  Elke (30) is vijf maanden zwanger en houdt ont­bijt-en lunchbar draaiende met takeaway: “Ik doe nog altijd zoveel mogelijk zelf”

  Heel wat horeca-uitbaters proberen tijdens de verplichte sluiting niet alleen creatief uit te pakken, veel zelfstandigen doen ook zoveel mogelijk zelf om de kosten te drukken. Ook Elke Albrecht (30) uit Bredene stond tijdens de lockdown om 2 uur ’s nachts op om ontbijtboxen klaar te maken voor haar bekende Food- & Coffeebar Albrecht in Oostende. Ondertussen is ze vijf maanden zwanger en moet ze meer rust nemen van de dokter. “Het is niet het beste moment om zwanger te zijn, maar ik kon onze droom niet blijven uitstellen”, vertelt de jonge onderneemster.
 1. "We hebben totaal geen uitzicht of einddatum": verpleegster op Covid-afdeling getuigt
  Play

  "We hebben totaal geen uitzicht of einddatum": verpleeg­ster op Co­vid-afdeling getuigt

 2. Niels Destadsbader neemt je mee backstage bij 'The Masked Singer'
  Play
  The Masked Singer

  Niels Destadsba­der neemt je mee backstage bij 'The Masked Singer'