Viktor Verhulst met  Engelse bulldog Nischie. “De hond heeft de tijd van zijn leven gehad”, lacht Fabrice Goffin van Het Blauwe Kruis Kust.
Volledig scherm
Viktor Verhulst met Engelse bulldog Nischie. “De hond heeft de tijd van zijn leven gehad”, lacht Fabrice Goffin van Het Blauwe Kruis Kust. © SBS

Viktors Grote Ruiltocht brengt 8.500 euro op voor Oostends dierenasiel: “Alle beetjes helpen voor onze nieuwbouw”

OostendeHet begon met een ei en eindigde met een marmeren beeld waarop 8.500 euro werd geboden. Dat geld, de opbrengst van de Grote Ruiltocht die Viktor Verhulst samen met de 8-jarige Engelse bulldog Nischie hield, gaat naar dierenasiel Het Blauwe Kruis Kust in Oostende. Voorzitter Fabrice Goffin (50) is dankbaar met het oog op een nieuwbouw. En heeft goed nieuws over Nischie te melden.

  1. Margaux (15) en Zita (14) vliegen met TUI mee als stewardess naar Malaga: “Wat een ervaring! Alleen aan die hoge hakken moeten we wennen”
    Oostende/Maldegem/Koksijde

    Margaux (15) en Zita (14) vliegen met TUI mee als stewardess naar Malaga: “Wat een ervaring! Alleen aan die hoge hakken moeten we wennen”

    Passagiers op de vlucht van Oostende naar Malaga werden donderdagmiddag vakkundig geholpen door het TUI-personeel, maar ook door... Zita Stragier (14) en Margaux Smolders (15). Tijdens de YOUCA Action Day mochten ze het uniform van stewardess aantrekken. De tienermeiden startten met een gezonde spanning aan hun vlucht, benieuwd naar de unieke ervaring. “Ik ben trots dat ik in mama’s voetsporen mag treden”, glundert Margaux.