Camping Sunset herneemt op zaterdag 25 en zondag 26 september in het Oud Zwembad van Oostende de 9 uur durende marathontrilogie Ten Oorlog.
Volledig scherm
PREMIUM
Camping Sunset herneemt op zaterdag 25 en zondag 26 september in het Oud Zwembad van Oostende de 9 uur durende marathontrilogie Ten Oorlog. © LBB

Vijf weekendtips voor de kust en het hinterland: theatermarathon, bloemenpracht én WK wielrennen op groot scherm

Oostende/Koksijde/Oostkamp/TorhoutHet weekend van 25 en 26 september lonkt en dan is het tijd voor ontspanning. Nog geen idee waarheen? Wij helpen je graag op weg om er iets leuks van te maken. Wat dacht je van theater, kermis, indrukwekkende bloemenpracht of WK wielrennen op de weg op groot scherm? We selecteerden vijf weekendtips uit het noorden van onze provincie. 

 1. Van Sinan Bolat over Deniz Undav tot Christian Kouamé: deze spelers scoorden afgelopen weekend het best in de Gouden 11
  Gouden 11
  3

  Van Sinan Bolat over Deniz Undav tot Christian Kouamé: deze spelers scoorden afgelopen weekend het best in de Gouden 11

  Dit weekend blonken verschillende spelers uit in de Jupiler Pro League. Zo hield Sinan Bolat de nul in de topper tegen Racing Genk, ontpopte Deniz Undav zich andermaal tot seizoensrevelatie bij leider Union en liet Christian Kouamé de netten trillen tegen rode lantaarn Beerschot. Welke spelers staan er nog in de de Gouden 11 van de week? Een overzicht.
 2. Bart Tommelein bijt van zich af tijdens bitsige discussie over meerjarenplan: “Néé, schuldgraad is niet fout van blauwe burgemeester”
  Oostende

  Bart Tommelein bijt van zich af tijdens bitsige discussie over meerjaren­plan: “Néé, schuld­graad is niet fout van blauwe burgemees­ter”

  De gemeenteraad van Oostende boog zich maandagavond over de aanpassing van de meerjarenplanning van de stad. Het leidde tot een bitsig debat waarbij vooral oppositiepartij Vooruit forse kritiek uitte. “De schulden zijn gestegen, hoewel er minder geïnvesteerd wordt”, klonk het. “Die hoge schuldgraad wás er al”, verdedigde burgemeester Bart Tommelein zich.