Camping Sunset herneemt op zaterdag 25 en zondag 26 september in het Oud Zwembad van Oostende de 9 uur durende marathontrilogie Ten Oorlog.
Volledig scherm
PREMIUM
Camping Sunset herneemt op zaterdag 25 en zondag 26 september in het Oud Zwembad van Oostende de 9 uur durende marathontrilogie Ten Oorlog. © LBB

Vijf weekendtips voor de kust en het hinterland: theatermarathon, bloemenpracht én WK wielrennen op groot scherm

Oostende/Koksijde/Oostkamp/TorhoutHet weekend van 25 en 26 september lonkt en dan is het tijd voor ontspanning. Nog geen idee waarheen? Wij helpen je graag op weg om er iets leuks van te maken. Wat dacht je van theater, kermis, indrukwekkende bloemenpracht of WK wielrennen op de weg op groot scherm? We selecteerden vijf weekendtips uit het noorden van onze provincie. 

  1. Met deze onklopbare machine haal je de beste keukenhulp in huis
    HLN Shop

    Met deze onklopbare machine haal je de beste keukenhulp in huis

    Heb je een groot hart voor koken, is de kans reëel dat je keuken al snel te klein wordt. Om je volledig te kunnen uitleven achter je potten en pannen, verwelkom je immers graag een gamma hulpmiddelen, zoals een blender, mixer, fruitpers… Wil je geen hele keukenwand opofferen aan deze machines, kan je gelukkig een heleboel functies verenigen in één toestel: de keukenrobot. HLN Shop bekijkt deze onmisbare sidekick voor (hobby)chefs van dichterbij.