Het kruispunt werd afgesloten voor het verkeer.
Volledig scherm
Het kruispunt werd afgesloten voor het verkeer. © Facebook

Vier wagens betrokken bij kettingbotsing, aanrijder had net daarvoor al vluchtmisdrijf gepleegd bij ander ongeval

OostendeBij een ongeval in Oostende vielen zaterdag vijf gewonden. Een wagen reed er op een kruispunt in op de rij wachtende auto’s. Opvallend: de bestuurder veroorzaakte even voordien een ander ongeval, maar reed daar weg.

  1. Politie aan zee bereidt zich voor op drukke zomervakantie en verschillende scenario’s: “Veel hangt af van het weer, maar heethoofden zullen we niet tolereren”
    PREMIUM
    Kust

    Politie aan zee bereidt zich voor op drukke zomervakan­tie en verschil­len­de scenario’s: “Veel hangt af van het weer, maar heethoof­den zullen we niet tolereren”

    Bij de politie van Oostende noemen ze het de voorbereidingen op wat wel eens de drukste zomervakantie in jaren kan worden. En ook in Knokke-Heist en Blankenberge zetten ze zich schrap. Maar hoe bereid je je als politiezone voor? Zijn strandrellen zoals twee jaar geleden te voorkomen? En wat met heethoofden die richting zee trekken om amok te maken? Gouverneur Carl Decaluwé is alvast duidelijk: “Wie voor moeilijkheden zorgt aan zee, moet opgepakt worden.”