De Christmas TikTokTour passeert onder andere de Mercator.
Volledig scherm
De Christmas TikTokTour passeert onder andere de Mercator. © rv

Verwarm uzelf met een dansje: Oostendse TikTokTour baadt nu ook in kerstsfeer

OostendeOostende, dit voorjaar de eerste stad die uitpakte met een TikTokTour, pakt vanaf 7 december uit met een spin-off: de Christmas TikTokTour. Deze interactieve wandeling combineert de mooie Oostendse kerstverlichting en speciale decors met typische muziek en creatieve dansjes.

 1. Jongeman (20) geeft tikken tegen het hoofd van z'n moeder en roept zo luid dat ze oorsuizingen krijgt: rechter beveelt z'n onmiddellijke aanhouding
  PREMIUM
  Oostende

  Jongeman (20) geeft tikken tegen het hoofd van z'n moeder en roept zo luid dat ze oorsuizin­gen krijgt: rechter beveelt z'n onmiddel­lij­ke aanhouding

  Een 20-jarige Oostendenaar heeft een effectieve celstraf van 37 maanden gekregen voor de mishandeling van z’n eigen moeder. M.D. vond steeds wel een reden om z’n 64-jarige moeder verrot te schelden, te bespuwen of fysiek te mishandelen. Ofwel waren de frieten niet naar z'n zin, ofwel werd hij te laat opgehaald. De rechter beval nu z'n onmiddellijke aanhouding.
 1. Oversterfte door corona en hittegolf hoogst in Koekelare, Koksijde en Middelkerke
  Regio

  Oversterf­te door corona en hittegolf hoogst in Koekelare, Koksijde en Middelker­ke

  Statbel, het Belgische statistiekbureau, heeft een overzicht gepubliceerd van de oversterfte in 2020. Oversterfte betekent dat er meer overlijdens zijn dan verwacht op basis van observaties van de voorbije jaren. En die oversterfte is vorig jaar erg hoog, door de coronacrisis én de hittegolf. In 2020 werden voorlopig iets meer dan 127.000 overlijdens geregistreerd in ons land. Dat zijn zo'n 18.000 overlijdens of 17 procent meer dan in 2019.
 1. Politie zet grote middelen in om trucker wakker te krijgen
  Play

  Politie zet grote middelen in om trucker wakker te krijgen

 2. Waarom vallen als je kan staan tijdens het skydiven?
  Play

  Waarom vallen als je kan staan tijdens het skydiven?