belga
Volledig scherm
© belga

Versluys Arena bijna uitverkocht voor bekermatch, KVO roept alle Oostendenaars op: “Kom massaal in rood, geel en groen naar stadion”

Morgenavond om 20.45 uur vecht KV Oostende voor een plaatsje in de finale van de Belgische voetbalbeker. Maar de Versluys Arena is nog niet helemaal uitverkocht. “We doen een oproep naar alle Oostendenaars”, klinkt het bij de club. Supporters broeden alvast op een plannetje om op originele wijze naar de finale in Brussel te trekken.

0 reacties

 1. Grafsteen van ridder werd gerestaureerd in St Annakerk van Stene. “We blijven zoeken naar de identiteit van de ridder uit 1320"
  Oostende

  Grafsteen van ridder werd gerestau­reerd in St Annakerk van Stene. “We blijven zoeken naar de identiteit van de ridder uit 1320"

  De grafsteen die gevonden werd van een ridder in de Sint-Annakerk in Stene is volledig gerestaureerd. Het grafzerk dateert waarschijnlijk uit 1320 en is voortaan te bezoeken. In de gravures valt duidelijk de tekening van een schild te zien. Achteraan de kerk ligt een tweede grafsteen, vermoedelijk van de vrouw en kinderen van de ridder. De identiteit is nog altijd een raadsel, maar dat het om een hooggeplaatste persoon ging staat wel vast. De Kerkraad, die de restauratie, liet uitvoeren zoekt ondertussen verder in de archieven naar aanwijzingen. “Er is weinig informatie over deze periode, maar we hopen het antwoord toch ooit te vinden.”
 1. Man (33) steelt politieauto, wordt omsingeld door 12 agenten en steelt dan doodleuk nog eentje
  Play
  bizar

  Man (33) steelt politieau­to, wordt omsingeld door 12 agenten en steelt dan doodleuk nog eentje

 2. Vijf nieuwe topgames die virtual reality (weer) op de kaart willen zetten
  Play
  games

  Vijf nieuwe topgames die virtual reality (weer) op de kaart willen zetten